Reviews van deze auteur

E-Matching? Niet aan beginnen!

Review over e-Matching

Zonde van je geld en energie. Echt, ik méén het! Ik ben weliswaar géén faker en ook écht hoogopgeleid (jurist, mr), maar als je het taalgebruik eens onder de loep neemt op EM dan schrik je echt! Zeker als je zelf iets met taal doet in je werkzame bestaan.
Pas nog heb ik er weer een paar weken - betaald - opgestaan (geloof me: ik ben beslist niet lelijk) en wat denk je? Geen énkele reactie! Nou ja, eentje dan van een lelijke Belg die alleen maar over zichzelf kon schrijven en totaal geen belangstelling voor mij had. Je zou er een negatief zelfbeeld door ontwikkelen en aan jezelf gaan twijfelen! De conclusie van een hoogopgeleide vriendin van me (arts) die ook op EM staat: wij zijn blijkbaar te oud (53) en te slim voor deze mannen. Daar sluit ik me dan maar bij aan!

Sterke punten
Aardige beheerders, dat wel. Maar hoe aardig zij ook zijn, ik ben op hun site om een leuke vent te vinden.

Zwakke punten
Totaal geen reacties. Dus blijkbaar behoor ik tóch niet tot de doelgroep, hoewel ik een acad. opleiding heb afgerond. Zonde van je geld!

reacties:

Review: E-Matching? Niet aan beginnen!

Ik wil in elk geval een man die weet hoe hij moet spellen. Misschien vind jij dat raar, maar dat zegt voor mij alles over diens opleidingsniveau (tenzij hij dyslectisch is uiteraard). Maar als iemand al 'jou niveau' schrijft, weet ik al genoeg. Sorry, maar ik zoek écht een hoogopgeleid iemand en ik knap af op mensen die geen werkwoorden kunnen vervoegen. Een een uur bezig zijn om een mail te sturen? Tsja, ook dát zegt misschien iets over jouw niveau. Een persoonlijke mail kan ik in 5 minuten ook al schrijven! Nogmaals: sorry!