Reviews van deze auteur

Trap er niet in !

Review over SF.dating

Uiteindelijk kom ik hier ook maar eens met een review.
Ben dit jaar opnieuw maandabonnee geworden. Was een jaar geleden ook een maand lid. Vorig jaar was het geen success, dit jaar weer niet.

Het viel me al meteen op dat veel dames lid waren die het vorig jaar ook al waren.
Daarnaast merk je goed dat de man/vrouw verhouding compleet uit het lood is; hoe je ook je best doet (ik schrijf leuke, op de persoon geschreven mails) je krijgt amper reacties terug. Als er na twee mails van mijn kant nog niet gereageerd word houdt het voor mij ook op. Als je reacties terug krijgt word er snel om een foto gevraagd maar van het gros krijg ik meteen te horen "je bent mijn type niet". Zelf ben ik iemand met een redelijk uiterlijk, niet uitgesproken knap maar ook niet lelijk en kan in het dagelijks leven redelijk goed met het vrouwelijk schoon overweg. Dat nagenoeg alle vrouwen op de site mijn uiterlijk niet acceptabel genoeg vinden geeft al aan dat ze de lat wel enorm hoog leggen en dat het een gevolg is dat ze al aanbiedingen genoeg krijgen. Daarnaast vind ik het wel erg oppervlakkige types als het alleen maar om het uiterlijk draait...
Overigens dat afwijzen gaat meestal niet netjes, van één dame hoorde ik dat ze voor me weg zou rennen en een bitch (sorry kan haar niet anders noemen) blokkeerde mij direct nadat ze een fotoverzoek aan mij had gedaan. Ik heb deze bitch aangegeven bij de redactie en ze hebben haar een waarschuwing gegeven.
Uiteraard zijn niet alle dames zo; heb een aantal leuke mailcontacten gehad en één word mogelijk in de toekomst nog wel een date, ze was echter al bezet door een andere man voordat ik mijn slag kon slaan, de concurrentie is tenslotte moordend op deze site. Maar let wel; leuke dames zijn dun gezaaid op deze site en zijn doorgaans ook alweer snel vertrokken. Wat er overblijft aan dames zijn mijns insziens grotendeels ongemanierde horken die ik ook in het dagelijks leven links zou laten liggen.

Al met al een conclusie rijker en een illusie armer. De site zelf mankeert niets aan; goed toegankelijk en er word serieus met je klacht omgegaan, maar het aantal vrouwelijke leden is klein in aantal en over het algemeen brandhout.

Sterke punten
klachten worden serieus genomen door de redactie

Zwakke punten
Hoge kosten abonnement
Verhouding man/vrouw erg scheef
Vrouwen die al lang lid zijn ("stamgasten") zijn doorgaans erg arrogant en leggen de lat (qua uiterlijk) heel hoog
Kansen om uiteindelijk een echte date te ontmoeten nagenoeg nihil

reacties: