Reviews van deze auteur

Overspelende lafaards

Review over Victoria Milan

Doe ik moeite via datingsites om uberhaupt aan een man te komen en wordt met deze site gewoon "vreemdgaan" aangemoedigt?! Ik durf geen kerel meer te vertrouwen, want wat als ik in een relatie zit en mijn kerel gaat op zo'n site zitten en ligt vervolgens met een andere vrouw te krikken, die kan meteen de deur uit belachelijk!! Als je in een relatie zit met name huwelijk beloof je trouw aan mekaar of je moet in een open relatie zitten. Enig idee wat het voor jullie partners zal doen als ze erachter komen?! Dat terwijl ze zelf zo monogaam mogelijk in een relatie zitten

Deze site weerspiegelt van hoe de samenleving in mekaar zit het gaat alleen om "ik", zonder uberhaupt rekening te houden met andermans gevoelens...en als jullie zo'n sleur hebben in een relatie waarvoor praat je er niet over of stop ermee!! Ik ga een klacht indienen bij de reclame commisie want ik vind het belachelijk dat hierover reclame wordt gemaakt op de radio en ik vind het helemaal belachelijk dat mensen hier op ingaan. Jullie verdienen geen partner!!

Sterke punten
Vreemdgaan aanmoedigen als sterk punt? Flikker op!!

Zwakke punten
Verkrachting van het maatschappelijk belang.

reacties:

Review: Geld of sex

Na twee jaar dating sites heb ik het ook wel gehad maar badoo spant wel de kroon. Heel veel getrouwde kerels of kerels in een relatie die beweren single te zijn of niet beweren maar uit zijn op avontuurtjes. Of kerels die psychische problemen hebben en volop aan de medicijnen zitten. Nee ik laat het ook aan het echie over of ik blijf liever vrijgezel maar dating sites zijn voor mij verleden tijd.

Review: NIET NORMAAL!!

Ik ben blij dat ik niet enige ben zeg! Hans weet je wat het is?? Mensen praten niet meer met mekaar daarom wordt er vreemd gegaan, praat jij het dan goed als blijkt dat jouw vrouw met een ander ligt te wippen en straks met een geslachtsziekte thuis komt? Als je relatie zo'n ramp is waarom blijven mensen er dan nog in, in plaats van buiten de deur te gaan piesen. Dit soort mensen denken alleen maar aan hun zelf niet wat het betekend voor hun partners en nog erger voor hun kinderen. Als ik in een relatie zou zitten en er zou een sleur inzitten dan zou ik dat oplossen... samen met mn partner!!

Review: Top Site

Ik ben katholiek maar meer spiritueel, ga enkel de kerk in voor een kaars op te steken. Ik geloof wel maar niet in de regels en ik heb wel met meerdere geloven. Ben het onbeschofte en ongepaste gedrag van mannen op gewone datingsites meer dan beu. Is dit dan iets voor mij of toch te christelijk voor mn smaak?