Reviews van deze auteur

Leuke site!

Review over SF.dating

Voor de tweede keer enkele maanden lid geweest van SecretFlirt.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het naar mijn zin heb gehad hier.
De leden zijn over het algemeen open over wat ze hier zoeken en gaan (naar mijn ervaring) respectvol met elkaar om.
De site zit goed in elkaar en is erg gebruikersvriendelijk.
De meesten hier zijn gebonden, maar er is toch een behoorlijk aantal singles actief op de site: over het algemeen mensen die na een lange relatie nog niet toe zijn aan iets vast, maar af en toe een leuke date willen.
Zelf heb ik twee erg leuke vrienden overgehouden aan mijn tijd hier, maar ook iemand tegengekomen voor meer dan een vriendschap: dat is ook meteen de reden van mijn uitschrijving: ik ben voorlopig voorzien!
Tip voor de mannen: neem een beetje moeite om een leuk profiel neer te zetten: de vrouwen hebben het voor het uitzoeken, dus zorg dat je positief opvalt, dan krijg je heus wel kontakt.
En zeuren dat vrouwen vaak niet reageren....naar mijn ervaring zijn er ook genoeg mannen die de moeite niet nemen om een berichtje terug te sturen: hufters heb je overal, maar dat ligt niet aan de site.

Sterke punten
mooie opgezette site.
Echte profielen.
Veel kontaktmogelijkheden, of je nu eenmalig of voor langer een kontakt zoekt.

Zwakke punten
kan niks bedenken.

Ervaring rijker...

Review over SF.dating

Ik ben een gescheiden vrouw en 3 maanden aangemeld geweest bij Secret Flirt.
Voor mij als Limburgse soms een wat lastige site, omdat veruit de meeste mensen hier uit het westen komen.
Als single vrouw heb ik zowel met gebonden als ongebonden mannen kontakt gehad. Uiteindelijk ging mijn voorkeur uit naar ongebonden: je hebt dan meer mogelijkheden voor 's avonds, weekenden en een eventuele overnachting.het is maar net wat je zoekt.
De site zit goed en duidelijk in elkaar, met veel mogelijkheden.
Prettig vind ik dat je je foto's kunt vrijgeven, maar ook weer kunt afsluiten.
Fake profielen heb ik niet kunnen ontdekken.
Ik hoor vaak de klacht van mannen dat vrouwen te arrogant zouden zijn om te reageren. Ik kan daar het volgende op zeggen:
Ik heb ervaren dat nogal wat mannen een fotoverzoek sturen, zonder hun eigen foto te willen laten zien. Niet helemaal fair, en werkt ook niet.
Met afwijzingen kunnen de nodige mannen niet goed omgaan: twee haalden het zelfs in hun hoofd om mij te vragen wat ik eigenlijk op de site deed, als ik een single kontakt zocht: ik moest dan maar naar Relatieplanet of Parship of zo gaan.
Terwijl ik geen enkele behoefte heb ( op dit moment) aan een vaste relatie in de klassieke zin van het woord, maar gewoon een leuke minnaar zocht.
Ook vaak gebeurde het dat je op berichtjes geen antwoord krijgt (ja,heren, ook de vrouwen maken dat regelmatig mee!). Kwestie van pot verwijt de ketel, dus.
Leuke profielen trekken altijd de eerste aandacht, en als je teleurgesteld bent dat je geen reacties krijgt als je schrijft: "ik ben eens benieuwd wat ik hier mee ga maken", dan ben je het zelf schuld!
Overigens zou ik iedereen aanbevelen niet oeverloos te mailen: soms worden verwachtingen gewekt die daarna IRL tegen kunnen vallen. Zonde van alle tijd en moeite.
Al met al een leerzame tijd. Niet altijd leuk, maar soms verrassend en de krenten in de pap zijn de moeite waard!

Samengevat: op dit soort sites moet je wel tegen een stootje kunnen.
Al met al heb ik aan mijn tijd hier een paar echt leuke kontakten overgehouden, enkele mindere ervaringen, en ook een fikse teleurstelling.

Sterke punten
Echte profielen, site zit prima in elkaar, "lastige" personen kun je blokkeren, foto's kun je openen maar ook weer afsluiten.

Zwakke punten
Geen ontdekt, zwakke punten zijn hooguit soms de leden zelf.

reacties:

Review: Ervaring rijker...

Ik ben de afgelopen tijd (opnieuw) lid geweest van SF, onder een ander pseudoniem (Highonlife).
dit was na een uitstapje naar Relatieplanet en Relatie.nl, omdat ik uiteindelijk toch weer een (min of meer) vaste relatie wens.
Ik moet helaas zeggen (en dat hoor ik meer!) dat de zogenaamde officiele datingsites enorm tegenvallen, wat mij betreft.
Meer dan de helft van de profielen wil geen foto's prijsgeven (???????), reageren niet op berichtjes, of sturen standaardberichtjes waarna geen reactie volgt als je zelf reageert.
Ik verdenk deze sites van heel veel fake-profielen.
Mensen zijn daar veel botter en verschuilen zich...
Het klinkt raar en tweeslachtig: maar mijn ervaring op SF is dat het daar op een of andere manier echter, opener en eerlijker toegaat (als ik dat woord mag gebruiken ;))
Misschien komt dat door de druk die er achter zit: men wil een RELATIE, en liefst zo snel mogelijk...
Als je als vrouw 2 jaar ouder bent dan een man, zijn ze al meteen niet geinteresseerd, terwijl dat bij SF niks uit blijkt te maken.
Ik ben nu weer even weg van de site, maar sluit niet uit dat ik op termijn mij weer aanmeld.
Ik heb enkele hele leuke kontakten gehad, en nog steeds.
Voor mij heeft SF goed gewerkt.
Kijk maar eens naar de reviews van andere sites....