Reviews van deze auteur

Alles een echte nepper

Review over SexDatingPlanet

Met de vorige schrijvers ben ik het helemaal eens, ben je ingeschreven dan ontvang je ineens berichten van vrouwen die allemaal met je naar bed willen, de een stelt het nog mooier voor dan de andere, maar als je aanstuurt op een afspraak dan verdwijnt de vrouw ineens, heeft een smoes dat zij even geen tijd heeft of je later een bericht zal sturen. Inderdaad vreemd dat een je onbekende vrouw al in haar 2e bericht je schatje gaat noemen of lieverd ik ken dat mens niet eens, maar alles is erop gebasseerd om meer te betalen om zodoende in een droomwereld te blijven betalen.
Heel vreemd is het dat een paar regels sturen net zoveel kost als 250 of 800 karakters, hieraan is duidelijk te zien dat er alles aaan gedaan wordt om je te laten antwoorden.

Sterke punten
Heel mooie foto´s van vrouwen die toch onbereikbaar zijn, gelukkig deze foto´s opgeslagen en nu heb ik dus nog iets om naar te kunnen kijken.

Zwakke punten
Als je er heel nuchter naar kijkt en er over nadenkt dan kom je gewoon tot de conclusie, dat deze droomvrouwen en droomwereld niet echt zijn, mijn advies is dus dus ....... stop er mee voordat je er nog meer geld in steekt.

reacties: