Reviews van deze auteur

Veel aandacht

Review over OuderenSexclub

Al snel kreeg ik heel veel aandacht op de site!! Gelukkig zaten er wel een paar leuke mensen tussen waaronder ook, volgens mij, echte vrouwen. En ook een paar stellen waarvan ik echt niet denk dat die bedacht zijn. Ondertussen heb ik 2 dates gehad. Eentje daarvan met een leuke dame maar die heb ik erna niet meer gesproken.. Daarnaast heb ik ook nog een gezellige tijd gehad met een stelletje. Misschien heb ik geluk gehad maar volgens mij zit er echt wel het een en ander tussen aan leuke gezellige vrouwen!

Sterke punten
gezellige tijd gehad

Zwakke punten
Kost geld
site werkt niet optimaal op mijn telefoon

goede site maar kost tijd

Review over SexAdvertenties.com

Ondertussen zit ik al vrij lang op de site en uiteindelijk heb ik ook afgesproken met een vrouw alleen heeft dit wel een tijd geduurd. Ik weet niet of dit aan mij lag.. Met wat geduld is het in ieder geval wel mogelijk om een leuke date te hebben. We zijn toen wat gaan drinken bij een strand tent in zandvoort. Het heeft even geduurt maar het werkt wel!

Sterke punten
hele gezellige date aan over gehouden

Zwakke punten
heeft wel een tijdje geduurd voordat ik leuk contact heb gehad.

JA EINDELIJK

Review over SexAdvertenties.com

Godverdomme ik wist niet dat het zo kut zou zijn om een fatsoenlijke site te vinden met fatsoenlijke vrouwen die NIET alleen er op uit zijn om je aan het lijntje te houden. Wat een gelul is dat altijd zeg!!! Ik ben er klaar mee en daarom even een review over een site waarbij ik dat (NOG) NIET heb meegemaakt. Mensen ga niet naar de profielensites dat is allemaal nep. Marktplaatsen en advertentiesites zijn lijkt mij de enige sites die je kan vertrouwen want advertenties maken ze niet fake en profielen wel. Stop dus met die kut profielen sites en zoek je heil op advertentiesites!

Sterke punten
zolang het geen profielensite is is het goed

Controle op profielen maar ik mis chat en niet gratis

Review over Xcontacten

Mooie site, goed dat er veel controle is op echtheid van de profielen. Ik heb vorige week een nep profiel gevonden, iemand die maar niet wilde afspreken. Dit heb ik aangegeven en ze hebben hem direct verwijderd. Goed om te weten dat er mensen zijn die hier strenge controle op uitvoeren. Voor de rest mis ik wel een open chat en ook vrij jammer dat je credits moet betalen. Ik zou het liever gratis hebben met wat reclamebanners ofzo.

Sterke punten
controle op profielen
lijkt redelijk te kloppen

Zwakke punten
niet gratis
geen open chat

reacties: