Reviews van deze auteur

vernieuwd

Review over Xcontacten

Mooie duidelijke site. Hij lijkt ook niet op het plaatje hier dus volgens mij is hij vernieuwd ofzo. Verder leuke mensen erop alleen jammer dat het inderdaad geld kost. Ik ben net nieuw dus kan er nog niet heel veel over zeggen maar tot nu toe vind ik het wel interessant. We zullen zien!

Sterke punten
Mooi uitziende en duidelijke site

Zwakke punten
kosten

advertenties wel oke, maar mag gratis

Review over SexAdvertenties.com

Gratis sexadvertentie zetten dat is we top, alleen jammer dat je voor de berichten moet betalen. Ik krijg wel veel hits op mijn advertentie dus dat is lekker, beter dan alleen een profiel en maar kijken wat er van komt vind ik. Maar nogmaals, berichten moeten ook gratis het is niet te betalen om met 20 tegelijk te praten.

Krijg weinig berichten en dat is wel goed.

Review over Xcontacten

Hey ik ben nieuw op de site maar niet nieuw in sexdaten ik heb al heel veel sites gehad waar ik zo mijn bedenkingen over heb. Deze site is eigenlijk de eerste waarvan ik denk dat alle mogelijkheden ook echt zin hebben. Als ik hier invoer dat ik alleen blonde dames wil van 20-40 dan krijg ik geen negerinnen die me aanspreken via fake berichtjes ofzo. Eindelijk denk ik dan. Maar alsnog wel credits kwijt hoor dus neem het wel serieus anders verspil je geld.

Klopt

Review over SexAdvertenties.com

Hoi 1982, klopt dat heb ik ook gezien. Maar ik moet ook wel zeggen dat ik daar een vrouw heb gevonden waar ik mee webcam dus met een beetje geluk vind je die 5% snel genoeg, en dan heb je hopelijk een leuke tijd. Gr. Job

Erg te spreken over deze site

Review over OuderenSexclub

Ik ben erg te spreken over deze club. Eindelijk eens van die rotzooi profielen af en gewoon advertenties checken zonder dat je je per se moet aanmelden. Ik ben ook erg te spreken over de helpdesk, snel antwoord en niet erom heen draaien als het geld kost kost het geld en kan het niet dan kan het niet. Duidelijk dus. Ik heb 2 pakketten gekocht en gewoon leuk contact en dat zonder alle rotzooi waar ik dus niet om heb gevraagd zoals ingeschreven staan bij allemaal partijen waar ik nooit van heb gehoord zoals bij bijna alle andere partijen hier op de site!

Sterke punten
advertenties en meer niet
alle profielen zien zonder dat aanmelden verplicht is
geen accounts bij andere vage partijen

Zwakke punten
credits kopen
alleen voor ouderen

reacties: