Reviews van deze auteur

Waar blijft mijn tekst?

Review over Lexa

Lexa adverteert met 24 uur gratis full membership. Mooie gelegenheid om te zien of dit 'mijn' site gaat worden. Bovendien mag je gratis profielen bekijken, maar wel nadat je ellenlange lijsten met gegevens hebt moeten invullen. Okee, daar ben je dan doorheen en je plaatst foto's. En bekijkt profielen, waarbij het me opvalt dat de mannen soms weinig tekst hebben.
Na 16 uur zie ik dat ik zelf ook erg weinig tekst heb: alleen de 92 tekens van mijn korte omschrijving zijn geplaatst, mijn profieltekst is nergens te vinden. Ja zeg, zo wil ik me niet presenteren. Ik voer mijn tekst opnieuw in, voor de zekerheid korter. En nog eens, en nog eens. De website doet niet aan plakken, dus telkens moet je weer intikken. Het helpt niets, ik blijf een vrouw met acht foto's en geen tekst. "Uw profieltekst is niet geaccepteerd", zegt Lexa.
Toch heeft iemand me een bericht geschreven. Maar dat kan ik niet openen, want nu ben ik ineens geen full member. Ook flirts blijven onzichtbaar.
Nu begin ik me een beetje te ergeren. Wedden dat mijn leuke profielfoto naar half Nederland wordt gestuurd? Ik heb geen zin om reclame te maken terwijl de site naar mijn idee niet goed werkt.
Dus heb ik opgezegd. Dat valt niet mee, maar de aanhouder wint. Een paar tips:
- Bij Profiel kun je 'profiel opschorten' aanklikken. Helemaal onderaan de pagina staan kleine zwarte lettertjes. Daar moet je zijn om uit te schrijven.
- Je inlognaam is niet hetzelfde als je mailadres, zoals ze schrijven. Zoek de mail op die je kreeg bij inschrijving, daar staat ie in.
- Je inlognaam is soms anders dan je schermnaam. Ik heet Marlavanbreda, maar vanbreda hebben ze er zelf afgehaald. Ze denken zeker dat dit mijn achternaam is...
- Je krijgt eindeloos veel foutmeldingen. Niks van aantrekken. Website afsluiten, opnieuw inloggen, nog eens proberen, doorgaan tot het lukt.

En nu op naar een andere site! Maar dan ga ik eerst de reviews lezen.

Sterke punten
Enkele leuke mannen gezien

Zwakke punten
Website is veel te traag met goedkeuren profieltekst.
Belofte 24 gratis full membership wordt niet nagekomen.

reacties:

Review: Niet betalende leden Lexa, WEG ERMEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Lexa maakt reclame met de zin: 'kijken is GRATIS! Schrijf je nu in en bekijk singles in je omgeving!' Zo lokken ze mensen binnen, maar je moet betalen als je echt wilt weten of er partners voor je zijn. Ik vind hun slogan misleidend. E25,- is niet gratis. Dus ik ben ook weg, na 16 uur waarin mijn profieltekst nog niet werd goedgekeurd. Sta je daar met een hoop foto's en twee tekstregels...