Reviews van deze auteur

liefde

Review over Be2

Sinds een paar maanden ben ik op zoek naar iemand voor een serieuze relatie. Ik sta al geregistreerd bij enkele datingsites en ben ook lid van be2. Mijn ervaringen over deze datingsite zijn positief. Ik ben al met enkele leden in contact gekomen en hebben interessante gesprekken. Voorlopig heb ik nog niet met iemand gesproken waarmee ik verder zou willen gaan. Verder vind ik alles wel ok.

Sterke punten
Overzichtelijk

Zwakke punten
hoge kosten

Niet slecht

Review over Be2

Sinds een paar maanden ben ik lid van be2 en moet zeggen dat alles redelijk is. Ik kom vaak negatieve beoordelingen tegen van verschillende datingsites wat ik wel begrijp, maar er hangt ook veel van jezelf af. Als je bij een datingsite registreerd, dan weet je dat niet alles perfect kan lopen. In je dagelijkse leven kom je veel fakers tegen, laat staan op internet. Dus wees attent. Ik ken een heleboel mensen in mijn omgeving die nu gelukkig getrouwd zijn en die elkaar via be2 hebben leren kennen. Dus alles kan!

Sterke punten
Mooie site, persoonlijkheidstest, andere functies.

Zwakke punten
geen voorlopig

reacties:

Review: Happy :)

Dat er positieve reviews staan onder deze algehele negatieve site, betekent nog niet dat er geen leden van be2 zijn die deze datingsite wel goed vinden. Ik vind be2 ook best een goede en overzichtelijke site vergeleken met andere datingsites. Ik denk dat er gewoon geaccepteerd moet worden dat er geen perfecte datingsites bestaat, alleen dat er bij sommige datingsites de kansen hoger staan dan bij de andere.