Reviews van deze auteur

heel goed uitkijken

Review over Muslima

Ik heb mij ingeschreven op Muslima, als gold member.
In Nederland had ik een paar dates met een hele leuke meid, maar t ging gewoon niet. Daarna had ik enkele contacten uit het buitenland met meiden.
Met 1 had ik een serieuze contact en had haar ook ontmoet. Ze kwam uit Marokko. Na iets minder dan een jaar liep ons relatie op de klippen.
Ik kwam er ook achter, door het aanmaken van een fake profiel, dat zij onder een andere naam op de website actief was. Dat was voor mij de doorslag om een einde aan te maken. Zo zie je maar. Meiden die op zulke sites zitten zoals Muslima.com, voor doen dat alles halal is, maar tegelijkertijd jou bespelen.
Er zullen vast wel serieuze meiden bij zitten, maar die kan je op je vingers tellen van 1 hand alleen. Een meid die zich ook inschrijft op zo'n site is alleen maar opzoek naar geluk. Ik wil de mannen hier echt een waarschuwing voor geven om echt mee uit te kijken, vooral meiden uit het buitenland daar moet je gewoon niet aan beginnen. In het begin is alles koek en ei, totdat je de ware aard van ze ziet. Als die meiden allemaal zo aantrekkelijk, leuk uit zien wat doen ze dan op zo'n site vraag ik mij af en dat is ook de vraag voor jullie. Ik werd ook eens keer lastig gevallen door iemand uit de UK, bleek later dat ze geld van mij wou. Ook die zijn helaas actief op Muslima.com. Kijk aub uit.

Sterke punten
Dames aanwezig met een islamitische achtergrond. Gebruiksvriendelijke site. Je kan berichten sturen en lezen van een Gold Member, als jij zelf geen Gold Member bent.

Zwakke punten
Uitkijken voor ''gelukszoekers'', vooral uit het buitenland. Ook al heb je een voortreffelijke klik met een meid, houd je ogen open en hap niet meteen toe.

Muslima valt door de mand

Review over Muslima

Ik heb mij enkele dagen geleden ingeschreven op deze website. Na het lezen van bovenstaande ervaringen was ik toch nieuwsgierig geworden.
Ik heb geen foto geplaatst want deze kun je schijnbaar niet verwijderen maar alleen vervangen, daar had ik dus geen zin in.
Na mijn inschrijving ontving ik al meteen een interesse bericht van een dame uit Rabat. Ik speel t spelletje mee en stuur haar ook een interessebericht weer terug. Nix meer van gehoord.

Vervolgens ging ik zoeken in NL en zag een leuke meid met foto.
Ik stuurde haar een interessebericht en later een email. Een email kon blijkbaar niet verstuurd worden omdat ik standaardlid ben. Ik kan wel een bericht sturen naar iemand die betaald lid is, gold of platinum status heeft. Andersom dus ook. Dus ik kan als standaardlid berichten lezen als ik deze ontvang van een betaald lid.

Nou komt het leuke; dat meisje stuurt mij een bericht terug, ik kon alleen het eerste woord lezen want dat is de trick .... Wil je gehele bericht lezen moet je betalen. Ik probeerde haar een bericht weer te sturenen dat lukte niet. Later ontving ik nog 3 verschillende berichten van haar.
Zij is standaardlid net als ik. Hoe kan zij een bericht sturen vraag ik mij af?

Met andere woorden, dit is zo fake als alle spiderman films.

Er zullen heus wel echte leden zijn, maar veel van hun hebben geen foto en je moet op hun profieltekst letten. Daar kan je dan als betaaldlid misschien iemand serieus leren kennen.

Sterke punten
Veel members
Ziet er degelijk uit

Zwakke punten
Veel fakers, met name die een foto hebben
Geen mogelijkheid tot uitschrijving
Geen verwijdering van foto

reacties: