Reviews van deze auteur

Fake/Real

Review over ContactMail

Ik ben sinds 2 maanden in contact met een leuke meid op contactmail,
Ieder bericht die je opent moet je credits voor kopen wat naar mijn mening best wel duur is ong. E1,20. Maar goed het waren hele leuke mailtjes dus heb ik dat er wel voor over. Ik weet alleen niet of de tegenpartij dit dus ook betaald. Na een niet op komen dagen date bleek achteraf dat ze naar zeggen gevallen was en haar been heeft gebroken. Dit wil dus zeggen nogmaals 6 weken iedere dag 1 of 2 keer credits. Dit vind ik nog steeds niet erg maar begin nu beetje te twijfelen aan de oprechtheid van deze website en hoop snel andere meningen te horen over deze site.

reacties:

Review: Absoluut fake

Dank je wel voor deze goeie omschrijving,
Ik ben al lang gestopt met dit contact ondanks het mijn nog geen 100 euro heeft gekost denk 40 euro ofzo maar dan nog vind ik het geld niet belangrijk maar was op zoek naar een leuke date.
Inmiddels ben ik al helemaal voorzien van een waanzig leuke meid en is dit voor mij voorlopig hopelijk jiet meer nodig.
Ik hoop dat deze revieuw een hoop mensen een berg ellende bespaard want dit zijn echt waardeloze praktijken zo, ze maken gebruik van hele zwakke mensen die erg kwetsbaar zijn en spelen met gevoelens van mensen die het moeilijk hebben. Ik mag hopen dat ik nooit persoonlijk contact krijgt met 1 van de makers van zulke sites snap niet dat hier niet meer controle op is vanuit een instantie of overheid i.pv. van hun eigen druk te maken over dat eindeloze gevecht over het downloaden.

Review: Fake/Real

Ik weet voorlopig genoeg ik geef geen dubbeltje meer uit, bedankt voor de reacties jongens helemaal top!

Review: Fake/Real

mensen er zullen misschien een paar echte mensen tussen zitten maar deze site is gewoon oplichterij trap er gewoon niet in....