Reviews van deze auteur

Abonnement is eerrrug tegengevallen en riekt naar oplichting.. Doe maar niet!

Review over Lexa

Kwaad op zoek naar een manier om in contact te komen met Lexa kom ik deze site tegen.
Een maand of wat geleden heb ik een Lexa-account aangemaakt. Dit in beginsel uiteraard gratis. Na de eerste dag kreeg ik al mails dat mijn profiel populair was. -Nouja meteen wil je dan kijken wie er allemaal naar je profiel kijken natuurlijk-. Ik doorklikken dus, maar om te kijken moest er betaald worden. Hoewel ik de prijzen redelijk hoog vond (aangezien je voor bijvoorbeeld drie maanden betaalt) heb ik het toch maar gedaan. Immers mijn mail stond later in de week vol met mails van lexa OF met de boodschap dat mijn profiel zo druk bezocht werd OF met de boodschap dat men geïnteresseerd zou zijn. Ik heb toen dus een profiel van drie maanden gekozen.
Tot mijn grootste ergernis stapte ik meteen in de gore grote valkuil welke ik al lichtelijk vermoedde: Ik klikte op een van de mails die ik gekregen had, maar kwam erachter dat er helemaal geen mensen geïnteresseerd waren. De Daily 6 kwam in mijn eerste scherm tevoorschijn maar in mijn bezoekerslijst stonden geen mensen die mijn profiel inderdaad bezocht hadden.
Super irritant maar goed, nu ik dat betaalde profiel toch had dacht ik er dan maar goed gebruik van te maken. Echter, nu bleek ook nog eens dat ik bij zou moeten betalen als ik een beetje beter in beeld van de bezoekers zou willen komen. Tijdens mijn premiumprofiel kreeg ik daarbij contact met een dame die mijn berichten die ik gestuurd heb NIET eens ONTVANGEN had. Toen deze dame vertelde dat haar abonnement zou eindigen wilden wij onze emails met elkaar delen. Hier hebben wij echter de kans niet voor gehad omdat de chatserver er toen ineens uitpleurde ofzo. Erg jammer natuurlijk maar goed. Het kan zo zijn dat...... (agh vul maar in ik ben toch al naïef geweest)
Ander klein aandachtspunt is het feit dat ik iets raars op mijn computer deed en dat ik toen mijn profielfoto met Franse aanduiding zag. (Hiervan heb ik geen helder beeld meer, omdat ik te snel wegklikte. Als dit zo is dan is het niet raar dat men minder snel zou reageren op een profiel, want dan zou het systeem je misschien eerder naar boven laten komen in andere landen of zo, (maar dit is heel erg suggestief) Het kan allemaal een samenloop van omstandigheden zijn natuurlijk....

Ik heb daarom een extra account aangemaakt. Hierop heb ik GEEN FOTO geplaatst en heb ik ZO WEINIG MOGELIJK GEGEVENS IN MIJN PROFIEL GEZET. Dit profiel is populairder dan mijn betaalde account(!) terwijl dit ook nog eens een account gericht op mannen(!!) is.... hahahaaha. Logischerwijs ga ik hier nu geen betaald account voor aanmaken om te kijken of mijn profiel na betaling wéér niet meer populair is.
Echter, Volgens mij geef ik hiermee wel voldoende aan dat er iets niet helemaal goed gaat met Lexa. Ik heb mijn profiel opgezegd.. En nu kom ik zie ik(met mijn gewone heteroaccount) denk ik weer een beetje hoger in de zoeklijst van de vrouwen terecht. Ik krijg nu namelijk weer mails dat men geïnteresseerd is. Misschien ook toevallig maar goed. Hopen dat er in de laatste weken nog wat uitkomt. Hoe dan ook ik zal Lexa niet gauw aanbevelen.

Bovenstaande geeft een ervaring van mij weer en is er dan ook niet op gericht om Lexa zwart te maken. Alle genoemde punten hadden niet gepubliceerd hoeven worden wanneer ik normaal in contact had kunnen/was gekomen met Lexa zelf. Hiervoor is geen mogelijkheid gevonden, dus dan maar op een andere manier. Niet van deze tijd om zo slecht bereikbaar te zijn.

Sterke punten
1 Door mails laten lijken dat de dames geïnteresseerd zijn. Eerrrrugg goed gedaan! De bedenker verdient een pluim.. Uhh franse vriend Bravo! Vous trompez les gens là où ils sont. (Ik kan de taal niet zo goed)

2 Erg lastig te vinden voor verbeterpunten.. De feedbackmogelijkheid beperkt zich tot het aan kunnen geven dat de dienst je niet geheel bevalt of dat het je bijvoorbeeld te veel kost. Zo wordt er goed voor gezorgd dat de kritiek intern waarschijnlijk lekker gestuurd blijft. (jaja manager Je kan het maar beter goed in de hand houden anders kun je bij een rapportering natuurlijk niet de juiste interpretatie aan minpunten geven.)

Zwakke punten
1 Het aanbieden van een upgrade van je profiel wanneer je juist op wilt zeggen. Kom op zeg dat kan beter.. Hier trap ik natuurlijk niet meer in als ik juist van jullie af wil..

2 De prijzen vind ik erg hoog.. Temeer omdat ik (en met mij erg veel anderen) student ben en dus eigenlijk geen geld heb om bij Lexa af te geven.

Niet sarcastische verbeterpunten die ik aan Lexa had willen sturen:

Zorg voor een meteen in het oog springende contactknop ofzo. Ik word er uiteindelijk gewoon agressief van dat ik niks kan vinden... Je moet als bedrijf (zeker als je zo groot wordt) transparant en bereikbaar zijn.

Veraangenaam de prijzen

Doe iets met de vele klachten die er zijn. Op deze site alleen al minimaal 500 reviews waar wel iets in staat dat LIJKT op smerigheid.. Lijkt me niet wat je zou willen.. Dit bericht had namelijk ook een facebook of twitterberichtje kunnen zijn..

reacties: