Reviews van deze auteur

Geldklopperij Fake dus

Review over SexAfspraak

In eerste instantie ziet het er leuk uit en kreeg ik zowaar mail contact met een 4 tal dames met verschillende wensen. De ene hield van Plas &Poep (gaf ze aan in haar profiel) de ander was onderdanig en zocht een meester, eentje die aangaf getrouwd te zijn en op zoek was naar spanning en iemand die op zoek was naar een relatie.
Ik kreeg van allen een berichtje terug dat ze mij wel leuk vonden en ze stelde vragen. De 1 gaf na 2 emails al geen antwoord meer de ander zocht ruzie (zodat ik maar credits verbruik bij elk bericht) telkens opmerkingen maken zodat ik geneigt was te antwoorden.
Al met al lekker centjes verdienen voor de eigenaren van de site.
Het kan zijn dat er misschien een echte dame tussen zit maar die herken je moeilijk. Wat mij wel opviel was dat met degene waar ik het meest email contact mee had en zeer intieme dingen deelde zij niet 1 keer mijn profiel heeft bekeken.
Trouwens dat deden ze allemaal niet!
Tegenwoordig kun je niets meer vertouwen!
Groet, Joop

Sterke punten
Je krijgt wel altijd een berichtje. Of dat nou echt van een vrouw / man / rus/ of Tjech is weet je niet. Je hebt in ieder geval het idee dat je gehoord wordt.

Zwakke punten
Gezien de antwoorden van verschillende dames zijn er maar een paar personen die antwoorden. Zelfde opmerkingen en lachjes HAHA enz. Ook gaan ze totaal niet in op zaken die je schrijft wanneer het serieus wordt.

reacties:

Review: Gedeeltelijk fake

Klopt helemaal, kan zelfs zo zijn dat bijna alles fake is. Ik heb op 4 verschillende dames gereageerd en antwoord gekregen. Na een paar keer contact wilde ik over gaan op chat of iets dergelijks maar ze wilde toch via sexafspraak blijven mailen, kost mij dus geld!!! toen ik daar bij elk een opmerking over maakte kreeg ik telkens hetzelfde antwoord. Ik betaal ook gewoon en vindt het veiliger zo, als jij dit er niet voor over hebt....... dus jammer maar helaas voor die ene dame! die wel echt is.

Review: Advertenties plaatsen

Ik weet niet waar dhr. P Pauw een advertentie heeft geplaatst maar niet op sexafspraak. Helemaal fake en als je antwoord krijgt is dit alleen om je aan het lijntje te houden. Uiteindelijk komt er iot elk mail contact helemaal niets van terecht

Review: Afspraak gehad met oudere vrouw

De reactie van haroldje is er duidelijk 1 van de site zelf. Natuurlijk ligt het aan jezelf dat je wel veel reacties krijgt maar als het ineens echt wordt ze allemaal afhaken. This gewoon lekker geld verdienen voor de eigenaren van de site. Jammer voor de echt zoekende

Review: Lekker chatten en afspreken

Lijkt tell sell wel! Echt een reactie van iemand van de site om geld te verdienen

Review: Nep of niet

Heel slim!!! kost je alleen maar geld en brengt je niets op