Reviews van deze auteur

De medewerkers zijn terug

Review over SexAfspraak

Simpel gezegd, ALLE positieve reacties hier zijn van a tot z gelogen, puur bedacht door mensen die duidelijke en voordeeltje hebben door mensen naar deze site te lokken, TRAP ER NIET IN. Nepsite, niks mee te beginnen, alleen je geld kwijt. Dus trap er niet in!

Sterke punten
Niets, nepsite

Zwakke punten
medewerkers proberen hier positieve reacties te zetten die nergens op slaan

Verdacht

Review over BangaMeisjes

Heb even in de voorwaarden gekeken. Zie hier:

4.4. Match 2 Connect Media is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van Profielen. De inhoud hiervan geeft de mening weer van de Gebruiker. Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk. Onder geen omstandigheden zijn wij aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortkomend uit het gebruik van de Website. Daarbij onttrekken wij ons van alle aansprakelijkheid in de mate dat is toegestaan door de wet, ongeacht de aard van de actie, voor handelingen of veronachtzaming van andere Gebruikers.

Entertainment moet je lezen als geld kloppen. Ik zou hier geen lid worden.

Boevenbende, trap er niet in!

Review over SexAfspraak

! grote boevenbende, helemaal nep. Misschien dat er een paar dames toevallig op uit zijn gekomen (ook door de belachelijk hoge score die het hier krijgt) maar ik kan zeker zeggen dat de stralend positieve recensies hier allemaal gemaakt zijn door medewerkers. Kan niet anders. Hier mijn experiment:

Ik heb mij aangemeld, profiel ingevuld, en dan krijg je een aantal privepunten, voldoende om drie berichtjes en een flirt te sturen. Berichten sturen kost al 10 punten, flirt 5. dus het lijkt heel wat als je 500 punten koopt voor 39-zoveel, maar het zijn maar 50 berichten. De truc is hier: OOK reageren op een ontvangen bericht kost weer gewoon 10 punten (voor iemand die adultmatch gewend is, waar nieuw sturen wel wat kost, maar reageren niet, een nieuw iets)

Maar goed, Ik ben binnen, en stuur naar 3 meiden, tussen de 18 en 24, een berichtje. Nou weet ik uit ervaring dat, ook al zie ik er met m'n 33 jaar goed uit, de kans op een positief bericht terug klein is. Maar dezelfde dag heb ik 3 positieve berichten. Ze zien het wel zitten. Ik breidt mijn experiment uit. ik koop 500 punten, en stuur 50 dames een bericht. ook de dames die zo positief waren. Hierin leg ik uit dat ik graag discreet en netjes te werk ga, maar dat ik de kosten wel wat hoog vind als zij telkens ook moet reageren, dus ik geef ook m'n email. Nu weet ik ook uit ervaring dat dames die echt willen daten, allemaal wel een simpel hotmailtje hebben waarmee ze ook contact kunnen hebben, Dus vijftig dames, daar moet er toch 1 wel zeggen: is goed. Wat schetst m'n verbazing? Op vrijdag verstuurd, alles, geen reactie. Zaterdag en zondag ook stil, maar nu, op maandag, 20 berichten van verschillende dames, allemaal verstuurd tussen kwart voor twee en kwart over twee. Mooie werktijden. Allemaal met hetzelfde stramien: leuk moeten we doen, maar eerst via de site elkaar beter leren kennen. Mailen is te gevaarlijk, teveel gegevens. Onzin dus. De gehele site is 1 grote val, en elke positieve reactie hier is net zo nep. Trap er niet in!

Sterke punten
Geen, is een nepsite

Zwakke punten
Ze doen niet eens moeite het te verbergen, de werkwijze is simpel bloot te leggen.

reacties:

Review: Veel echte profielen en ik heb wel het idee dat fakers verwijderd worden

Geloof hier niks van, klinkt als een andere marketing truuk. iets gematigder een review schrijven, dan valt het niet zo op. Acht maanden "geduld" voor de prijzen die ze rekenen? Tuurlijk jongen. Ik geloof het direct. Op regiosexcontact had ik binnen een maand 4 afspraken, en daar betaal je per tijdeenheid, voor onbeperkte berichtjes sturen. Zo hoort het. elke site waar je per bericht betaald is per definitie verdacht. en deze site is puur fake. Had me ervan verwijderd, maar kreeg nog steeds mail alsof m'n profiel nog bestond. Zal dus nog wel bestaan, maar ik kom er niet meer in. Fake zooi dus.

Review: niet het idee dat ik wordt opgelicht hoort...

Weer een medewerker van de site, nu zouden wij zwart maken.. pff, zoals in mijn profiel te zien is, zit ik op meer sites en ben ik daar eerlijk in.. en deze persoon? ;)

Review: nu 5 maanden lid en 5 dates later

Haha, weer zo´n medewerker die positief komt doen. LUISTER NIET NAAR IEDEREEN HIER, flink groot, in caps.. de enige waar niet naar geluisterd hoeft te worden is deze `Frenk Hoop` kansloos gelogen, zoveel dates kan niet op deze site. Zelfs als er dames echt zouden zijn, ben je te lang bezig met de fakers om die vier te halen.