Reviews van deze auteur

review

Review over Lexa

Ik had ook een lexa account, maar wat ik er van merk is dat heel veel eigenlijk niet echt op zoek zijn. Ik heb ook het idee dat er veel rotte appels tussen de serieuze daters zitten zodat het eigenlijk een onveilige gevoel geeft.
Veelal zijn die rotte appels niet opzoek naar liefde, maar zoeken ze onderdak en/of financiële ondersteuning. En er zitten ook veel vreemdgangers tussen die natuurlijk in het profiel beweren single te zijn.
Dan heb je nog van die arrogante types waarvan het eigenlijk wel duidelijk is waarom ze geen buiten de datingsites geen relatie konden vinden. En natuurlijk nog van die mensen die eerst nog jaren over de Wereld willen zwerven, zodat ze eigenlijk maar een reismaatje zoeken in plaats van en relatie.
Ik geef de reactie van Dutchy gelijk. Ik merk ook dat je als niet-betalende lid een stroom van berichten en flirts krijgt en als je betaald en zie na een maand dan valt het tegen. Ik denk eerder dat het is bedoelt om je in de mood te brengen om toch te betalen. Wat ik trouwens ook wel eens meemaak is dat antwoord krijg op een geflirt van mij kant, terwijl ik 100% zeker weet niet geflirt te hebben met die persoon.

Sterke punten
Als je goed zoekt vind je wel leuke contacten en misschien een relatie.

Zwakke punten
Veel nep profielen en mensen met andere bedoelingen dan liefde zoeken.
De site op zich vond ik vroeger beter. Het is nu teveel marketing en geldwolverij.

reacties: