Reviews van deze auteur

Verwachtingen

Review over SF.dating

Ben op secondlove een maand lid geweest en op Secretflirt ook. Wat me opvalt is dat ik op SF wel gratis berichten kon sturen ( zonder dat dat geld kost).

Na gratis berichten sturen kreeg ik reactie en toen moest ik wel de portemonnaie trekken om echt verder te kunnen. Altijd een gok natuurlijk ( jawel de man mag dokken) maar is uiteindelijk goed gekomen.

Sterke punten
Geen fake profielen gevonden

Zwakke punten
De leuke dames hebben hoge eisen en kiezen uit de crème de la crème
Je hebt ook hier mazzel nodig

Niet slecht

Review over Second Love

Ik heb er een maand opgezeten, maar was niet onder de indruk. De reclame trekt vooral veel mannen en naar mijn idee te weinig vrouwen om de stroom mannen tevreden te krijgen. Heb er wel gekregen maar was niet echt opgewonden van de kwaliteit van dat contact

Sterke punten
Is niet zo slecht uiteindelijk.

Zwakke punten
De reclame trekt vooral veel mannen.

Fake? Echt niet dus..Ik weet hoe het zit..

Review over SF.dating

Ik geef toe.. Ik was sceptisch na mijn inschrijving. Ben al beker op datingsites geweest en vaak teleurgesteld omdat ik rechter kwam dat er fake profielen op zaten en dat ik fake berichten kreeg.. Dat heb ik direct door inmiddels. Maar op Secretflirt is er geen fake te vinden. En dat is geen gein maar de harde waarheid. Om op SF dus contact te krijgen moet je het dus wel echt doen. Als dames je niet interessant vinden hoor je iets van ze hoor. En datums dus op een nep of fakesite anders... Daar krijgt iedere oetlul ( sorry for te words) vanzelf reacties.. Helaas fake dus dan vaak en als je dan gewend bent datje reacties krijgt ga je op SF niks klaarspelen als je niet je best doet.
Net het echte leven.. Want daar is het niet anders natuurlijk. Daar heb je ook met chte mensen te maken. Grootste voordeel van online is dat het efficiënt is qua tijd en dat je behoorlijk veel meer contact kansen hebt.
Verder moet je wel je best blijven doen....

Maar ik mag helemaal niet klagen. Ben met een hele leuke date weggekomen! Dat gun ik iedereen

Sterke punten
Leuke site
Echte profielen

Zwakke punten
Mobiele site werkt niet met mijn Nokia smartphone!

reacties:

Review: Reviews

Dezelfde IP adressen bij verschillende groepen gebruikers komen tegenwoordig steeds meer voor. Tegenwoordig is IP niet meer uniek en vormt ( helaas) geen enkel bewijs van surfgedrag op een site