Reviews van deze auteur

Contigo, de literaire dating site voor vrouwen

Review over Contigo Contact

Ik weet dat duizenden vrouwen in NL de advertenties en nieuws op Contigo volgen. Niet alleen vanwege het concept, maar ook vanwege de ` literaire ` waarde van de site. Je maakt jezelf bekend met een tekst, zonder foto of andere relevante externe kenmerken.
Afhankelijk van de stijl die je gebruikt en het inhoud van je tekst, krijg je de reacties van vrouwen, die zichzelf hierin herkennen.
Je hebt te maken met eerlijke bedoelingen en oprechte interesses. Zelf heb ik hier een aantal keren een advertentie geplaatst en kreeg regelmatig leuke reacties.
Ik vind contigocontact eigenlijk nog steeds de beste dating site in NL voor vrouwen, die een vrouw zoeken.

Sterke punten
overzichtelijk, eerlijk, effectief, niet commercieel

Zwakke punten
geen

De beste site voor lesbische 40 plussers

Review over Contigo Contact

Ik ken deze site al jaren en kan die aan elke lesbische of biseksuele vrouw aanbevelen. De voorkeuren en wensen maak je hier bekend ten midden van een tekst, zonder alle ` technische gegevens` die zo karakteristiek zijn voor de meeste dating sites. Het gaat om het innerlijke van iemand, i.p.v. de foto en een heleboel opgeblazen gegevens. Deze site is niet commercieel, de prijs van de advertentie is gering, gezien het feit, dat die een hele maand op de site staat en dat de reacties anoniem worden doorgestuurd.
Via deze site heb ik hechte vriendschappen gevonden en ook 2x een vriendin.
Maya, de beheerder van de site doet een fantastisch werk en dankzij haar hebben veel vrouwen hier hun partner gevonden.

Sterke punten
Betrouwbaar, goedkoop, effectief, goed concept

Zwakke punten
geen

reacties: