Reviews van deze auteur

Puike site

Review over SF.dating

Ik heb eigenlijk niks te klagen over deze site. Waar ik toch wel een hoop mannen hier zie zeggen dat het bijna onmogelijk is om contact met een vrouw te vinden, tenzij je "rijk of een adonis oid" bent, ben ik het daar totaal niet mee eens. Op de dag dat ik mijn profiel aan maakte legde ik al vrij snel contact met een paar leuke dames en ik beschouw mezelf nou niet echt als rijk of een adonis.
Heb een abonnement van een maand gehad en heb absoluut wel de vruchten van de site geplukt. Een paar érg leuke dates gehad en genoeg leuk mailcontact er aan over gehouden, dus heb na een maand ook niet verlengd.

Dus denk dat de mannen die hier zo aan het klagen zijn toch echt eens de bal bij hunzelf neer moeten leggen. Het is echt niet zo dat wanneer jullie je inschrijven dat de vrouwen je in de schoot geworpen worden. Natuurlijk zijn de vrouwen selectief op dit soort sites, maar dat ben ik al man toch ook! Dus ipv een beetje zielig te gaan doen over dat je alleen maar afgewezen wordt en het dan maar bestempeld als een "fake-site" kan je natuurlijk ook gewoon je hele plan van aanpak wijzigen, want net als in de fysieke wereld, moet je er wel wat voor doen en tsja.. als je gewoon niet weet hoe je indruk op een vrouw kan maken, dan zal dat op een site niets anders zijn als in het echte leven :) Dus voor alle mannen die hier nou zitten te huilen en zielig te doen, denk toch echt dat het aan jullie zelf ligt :)

Sterke punten
Goed overzicht
Goede mobiele site
Leuke vrouwen
Veel variatie qua vrouwen

Zwakke punten
Geen idee :)

werkt naar toebehoren

Review over Second Love

Heb SL 2 keer 1 maand gehad en moet toch zeggen dat ik het wel een succes vond. In het begin liep het allemaal wat stroef maar na dat ik door had hoe alles een beetje werkte liep het vrij gesmeerd. Heb er een aantal erg leuke en spannende dates met een paar hele leuke en mooie vrouwen aan over gehouden. Waarom het voor mij werkte en voor heel veel andere mannen blijkbaar niet? Geen idee, maar naar mijn mening ligt het niet aan de vrouwen op de site.

Sterke punten
Leuke vrouwen die weten wat ze willen

Zwakke punten
Qua uiterlijk mag er nog wel wat aan gesleuteld worden. Helemaal gezien het een 'vreemdgaansite' is en dat rode nogal van je scherm af knalt waardoor sneaky ff kijken vaak best lastig is.

reacties: