Reviews van deze auteur

Oplichterij deze sites!!!!!!!

Review over Mijn Sexprofiel

Ik heb op een andere soortgelijke site een account aangemaakt, www.sexprofielen.nl. Maar deze sites zijn echt állemaal OPLICHTERIJ. Maak alsjeblief niet dezelfde fout als ik want ik heb in 2 dagen tijd 80 euro verspild aan deze site met allemaal (in eerste instantie) aantrekkelijke en geile vrouwen die met je op sexdate willen zogenaamd. Ook al doe je ontzettend je best om de vrouwen te verleiden, je wordt STEEDS weer aan het lijntje gehouden en het is ZINLOOS om mobiele nummers/facebook/msn of wat dan ook uit te wisselen. Er moet nodig onderzoek of wat dan ook worden verricht naar dit soort sites want het is puur en alleen uitbuiting en allemaal zo nep als het maar kan.

Ook de positieve reviews van dit soort sites die vermeld staan op deze site zijn FAKE, om je weer een verkeerd beeld te geven.

1. Begin dus NOOIT aan een sex-datingsite. Ze bestaan niet en het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Het is oplichterij.

2. Gebruik gewoon één van de bekendere normale datingsites zoals Lexa en Pepper oid want daar heb je tenminste wel contact met échte mensen. Maar! Zorg altijd dat je je vantevoren op internet eerst goed inleest voordat je aan een datingsite of wat dan ook begint!!!!!! Heel belangrijk.....dat heb ik nu wel geleerd!

Sterke punten
Zeer goed in het oplichten van je (mannelijke) hormonen. De site is keurig vormgegeven met succesverhalen en overzichtelijk.

Zwakke punten
Het is allemaal nep. Dit soort sites BESTAAN niet echt en dienen echt aangepakt te worden door politie of overheid of wat dan ook. Want ze verdienen HEEL VEEL geld aan je als je niet oppast.

reacties: