Reviews van deze auteur

Leuke contacten gehad via Knuz

Review over Knuz

Beste mensen,

Ook ik zit al een poosje op KNUZ. Tot nu toe heb ik gemengde ervaringen. Intussen wel een aantal leuke dates gehad. De ware zat er echter nog niet bij.

Wat ik zoal van dames hoor waar ik mee gedate heb, is, dat het merendeel van de berichtjes die ze krijgen sexueel georiënteerd zijn of geen inhoud hebben. Logisch dat daar dan niet op gereageerd wordt. Voor zulke dingen moet je naar een ander soort datingsite toe.

Ook jammer dat veel dames niet reageren op een berichtje. Ik doe niet aan knip- en plakwerk, lees profielen goed door en reageer daar via een berichtje op. Stel ook vragen e.d. dus daar kan het niet aan liggen. Gemiddeld krijg je 1 op de tien keer een reactie. Zegt wel genoeg over veel mensen op de site, te onbeschoft om ook maar iets van zich te laten horen. Of je kunt niet klikken, de geen intresseknop zit er ook nog op...

Wat mij echter wel ergert zijn inhoudsloze profielen. Bijvoorbeeld nog niet voor de helft ingevuld en als je meer wilt weten, moet je maar een berichtje sturen. Ja, waarom dan? Ik ben niet alleen geïnteresseerd in fotootjes (zoals volgens mij wel veel mannen zijn...), maar ook in wat je bezig houdt. Verpakking is niet alles. Dus waarom zou ik op een knappe foto reageren terwijl er misschien wel een vreselijk iemand achter het profiel zit.

Vincent

Sterke punten
Veel leden, gratis

Zwakke punten
Vaak geen reactie, inhoudsloze profielen

reacties: