Reviews van deze auteur

Review van rick; is nep

Review over Lexa

Review van rick, hieronder, is nep. Dat stuk over poepluiers heeft ie ook al geplaatst bij rp. Dus niet echt betrouwbaar. Maar wel lekker stom om dezelde review te kopieren met rp en lexa (wel gewijzigd) als naam.

Sterke punten
Weet niet ben geen lid

Zwakke punten
Nvt

Beoordeling site en mensen op deze site

Review over Knuz

Qua opzet is knuz.nl goed. Dating laagdrempelig maken voor vrouw EN man. Op veel andere relatiesites moeten mannen veelal betalen om berichten te sturen; want vrouwen hoeven niet perse betalend lid te zijn omdat de man over het algemeen toch meer moeite moet doen en dus betalend lid wordt. Dit is voor mij al reden om naar een gratis site te kijken.

Ken zelf vrouwen die lid zijn van concurrent relatieplanet. Niet betalend lid, sturen knipoogjes en hopen/verwachten dat de man een bericht stuurt met mailadres zodat ze gratis contact met man kunnen hebben. Op zich niet erg, maar je zorgt ervoor dat er in verhouding wellicht veel vrouwen en minder veel mannen atief zijn. Je betaalt hier wel voor goede server, klantenservice etc.

Knuz is inderdaad laagdrempeliger, omdat het voor beide sexen gratis is. Kan niet oordelen of de aanwas nieuwe leden hoog/laag/normaal is.... Maar ben ook geen cbs;-)
Klopt dat je als man zonder foto minder reactie krijg, maar begrijp ook wel dat vrouwen met een aantrekkelijke foto heelveel reacties krijgen.

Daarom heb ik mijn profiel expres zonder fot gemaakt omdat ik niet op basis van alleen uiterlijk benaderd wil worden; maar dit zorgt er ook voor dat ik minder reacties zal krijgen(net als andere betalende sites).

Mensen klagen te veel........ En hebben veel eisen..... Dus je hebt in eigen hand hoe succesvol je kan zijn en je kan altijd lid worden van meerdere al dan niet betalende sites.

Sterke punten
Gratis
Laagdrempelig

Zwakke punten
Site ligt er af en toe uit ivm onderhoud (soms in de avonduren ipv 's nachts); maar het is een gratis site door vrijwilligers
Af en toe problemen met inloggen

Overall: goede site !!

reacties: