Reviews van deze auteur

SL: gezond verstand gebruiken en dan werkt het prima.

Review over Second Love

De eerste inschrijving leverde zo'n stortvloed aan reakties op dat ik me na 4 dagen al weer uit liet schrijven. In 'paniek' ??n contact meegenomen naar een speciaal voor dit doel aangemaakt Hotmail-adres, wat eerst veelbelovend leek maar op niets is uitgelopen. Achteraf bleek deze meneer toch wat dubieuze bedoelingen te hebben en ben ik blij dat ik geen priv?gegevens gestuurd heb. Wees daar ook zeer voorzichtig en terughoudend in; niet om iedereen wantrouwend tegemoet te treden, maar zeker goed afgaan op je gevoel. Ook omdat het voor de serieuze vrouwen waarschijnlijk geen dagelijkse kost is en de nodige spanning met zich meebrengt. Toch had ik wel degelijk de smaak te pakken en me voor een tweede keer ingeschreven, zonder foto. Op elk bericht een keurig antwoord gestuurd en na twee weken weer uit laten schrijven met vier contacten mee naar Hotmail, om uitgebreid te kunnen mailen. Dit waren de vier die serieus naar mijn profiel hadden gekeken, niet te opdringerig waren en meer dan alleen sex wilden. Ik ben er ook eerlijk in geweest dat ik op dat moment meerdere kandidaten had en uiteindelijk ??n zou kiezen. Misschien een wat zakelijke benadering, maar wel de meest veilige. Nu, een half jaar later, blijkt dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik heb er een erg waardevolle SL-relatie aan overgehouden; hoewel van beide kanten duidelijk is dat het een kwetsbare relatie is. Het is voor mij het beste wat ik in jaren voor mezelf heb gedaan. En voor de mensen met het opgeheven, moralistische vingertje: dream on, en sluit vooral je ogen voor de werkelijkheid van een langdurige relatie die verzandt in een economische eenheid en gekibbel over wie de boodschappen vandaag doet...... Ik heb er nog nooit zo goed uit gezien, ga fluitend door de menopauze en ben een betere, leukere echtgenote en moeder!

Sterke punten
- makkelijk voor vrouwen
- meteen antwoord van de beheerder ('Charlie')

Zwakke punten
- gebruikers moeten adequaat zoeken en reageren op profielen, maar dat ligt aan de 'te eagere' mannen, niet aan de site.
- 10 minuten om mail te schrijven is veel te kort
- mannen van wie je het profiel bezocht hebt kunnen dat zien. Vooral de opdringerige reakties daarop zijn irritant.

reacties:

Review: SL: gezond verstand gebruiken en dan werkt het prima.

Dan heb ik ??n van die 20! Maar even serieus, al nagedacht over de oorzaak? Wat een teleurgestelde reakties allemaal, er heerst veel onderhuidse ontevredenheid. Misschien moet de 'Nederlandse' man werken aan een verbeterde versie van zichzelf......... Succes met de zoektocht.

Review: Mijn ervaringen met Second Love

Nou, ik ben 'zo'n vrouw met enig voorkomen' en dito baan. Neem van mij aan dat veel mannen de kunst van het flirten verleerd zijn en volkomen gedesexualiseerd door het leven gaan. En een praktische reden van mij voor Second Love te kiezen is dat enige geografische afstand gewenst is voor een discrete SL-relatie.