Reviews van deze auteur

Eisen, eisen, eisen.

Review over Knuz

Knuz.nl leek mij in het begin een redelijk leuke website. De lol is er echter al snel vanaf. Natuurlijk is het aandeel mannen groter dan vrouwen, maar dat is in principe op elke datingsite zo. Wat mij vooral ergert zijn de enorme eisenpakketten van de meiden die op de website staan. Ze zoeken allemaal hun prins op het witte paard en willen allen een 'wereldreis' maken, het liefst met een Arnold Schwarzenegger type met veel geld.

Voor een normale relatie moet je hier schijnbaar niet zijn. Op mailtjes wordt helemaal niet geantwoord terwijl men toch echt je berichtjes leest. Hoe spontaan je de berichtjes ook maakt (alinea's vol)... als je er niet uitziet zoals Bruno Mars of Arnold Schwarzenegger maak je geen schijn van kans. Zelfs hele dikke meiden die vol zitten met piercings durven zelfs een eisenpakket op te stellen. Verder de niet nader te noemen bijstandsmoeders die niets anders doen dan de gehele dag sigaretten roken en zogenaamd vol zitten met stress omdat zij een 'nare' ervaring achter de rug hebben.

Nee, voor een normale relatie moet je niet op deze website zijn. De vrouwelijke figuren op deze site zijn ergerlijk arrogant. Nederlandse vrouwen zijn ook helemaal niet spontaan. Ze klagen, roken en van initiatief en impulsiviteit hebben zij nog nooit gehoord.

Groeten,

Een 21 jarige kerel.

Sterke punten
Veel profielen en gratis

Zwakke punten
Arrogante vrouwen, geen berichtjes terug (hoe spontaan ook) en te hoge eisenpakketten van de vrouwen die hun droomprins zoeken.

reacties: