Reviews van deze auteur

SF wel echt!

Review over SF.dating

Inmiddels ken ik de site van SF al geruime tijd en ik moet zeggen dat ik het een prima site vind!
Bij het maken van mijn profiel had ik wat kleine probleempjes (foto's die niet goed geupload waren) daar kreeg ik netjes een mail over. Ook had ik wat vragen over de abbonementen en ook hier kreeg ik een keurige mail van de redactie met daarin antwoord op mijn gestelde vraag.
Ik vind de diversiteit op de site wat mannen betreft (singles en niet-singles) goed.

Het valt mij op dat er een aantal revieuws gepost zijn over dat je als man weinig kans maakt bij de vrouwen op SF en dat je een don guan moet zijn. Dat lijkt mij onzin. Smaken verschillen blijkbaar. Sommige mannen verwachten direct contact of reactie. Dan toch een tip voor de mannen (die denken dat vrouwen niets anders te doen hebben om op alle mail te reageren -en houd daarbij in je achterhoofd dat over het algemeen de vrouwen meer mailtjes binnen krijgen dan mannen, helaas is nu eenmaal zo!) : maak een leuk profiel aan! Plaats een leuke foto en schrijf iets meer dan "nou vrouwen laat wat van je horen" of iets in die trant en dan achterover gaan leunen en afwachten!! Daar komen ze idd niet op af, gek hè??
Mannen moeten meer reageren dan de vrouwen of misschien meer hun best doen om contact te leggen, maar is dat in real life niet hetzelfde??
Ik heb inmiddels via deze site een leuke man ontmoet daar is niets nep aan.

Kortom, de site werkt prima, evenals de redactie die echt checkt en response
geeft. Goede variatie en leuke mannen!
Ga zo door!

Sterke punten
Goede layout
Je kunt members diverse labels geven en bewaren in een lijstje
Scherpe controle
Mobiele versie van de site
Redactie reageert

Zwakke punten
Die zullen er best zijn maar ik heb ze niet ervaren

reacties: