Reviews van deze auteur

Niet slecht wel een beetje hypokriet

Review over e-Matching

Inmiddels alweer heel wat jaartjes af en aan actief en non-actief lid geweest op e-matching. Voor mij is het niet belangrijk of een potentiele date hoog of niet hoog is opgeleid, wel vind ik het belangrijk dat je een grote mate van zekerheid hebt dat de dames net zoveel betalen als de heren, met andere woorden dat er weinig kans is op fakers. Ik vind de site een beetje hypokriet vanwege het hoger opgeleid criterium en het feit dat je als gehuwde man of vrouw niet geacht wordt te daten, je kan namelijk niet eerlijk aangeven dat je getrouwd bent of anderszins een open relatie hebt. Ze pretenderen dat alle leden opzoek zijn naar serieuse contacten. In de prakijk blijkt niet altijd het geval. Wel denk ik dat 80 tot 90 % van de vrouwen (met mannen heb ik geen ervaring) seriuese bedoelingen hebben om hun ridder op het witte paard via e-matching te ontmoeten.

Sterke punten
duidelijke site, goede zoek mogelijkheden, goede feed back over ontvangst en 'gelezen berichten'

Zwakke punten
marketing gericht op hoger opgeleiden, wat is hoger opgeleid??
misleidend dat je niet aan kan geven dat je getrouwd bent of een (open) relatie hebt, zo wordt je als getrouwde man of vrouw gedwongen om misleidende informatie te verschaffen.

niet in beweging te krijgen

Review over Afspraakje.nl

Heb met meerdere leuke dames leuk emailcontact gehad, maar tot ontmoetingen is het helaas niet gekomen. Zeer geraffineerde profielen, maar ook profielen waarvan je op je klop kunt aanvoelen dat ze fake zijn. Een euro per bericht mag dan niet veel zijn, het loopt al met al toch wel op en uiteindelijk kan je dan maar beter een keer naar een privehuis gaan (b.v. Lenie in Emmen) waar je voor Euro 50,- 3 kwartier met leuke dame lekker kunt neuken.Als Alternatief verzocht ik de dames van afspraakje.nl de kennis making voort te zetten via de gratis website date.nl (echt gratis, mailen, chatten en webcam, maar jammer genoeg erg veel heren dan dames en veel seriuese dames op zoek naar de ridder op het witte paard), maar dat vonden ze niks, waren bang voor hun privacy en voelden zich hier meer thuis..........Niet doen of snel mee stoppen is mijn advies.

Sterke punten
leuke profielen, maar helaas allemaal fake

Zwakke punten
allemaal fake, heb er wel respect voor hoe ze je aan de lijn weten te houden, maar wat een dagvullende bezigheid.

reacties: