Reviews van deze auteur

wel echt - en goede ervaring

Review over Second Love

Vorig jaar had ik me ingeschreven - en voor mij is de ervaring wel goed geweest. Het klopt inderdaad dat je als vrouw kunt kiezen.
Ik was heel eerlijk en nuchter in mijn profielomschrijving - en absoluut niks vulgairs erin gezet. Ik kreeg redelijk veel reacties - maar merkte dat veel reacties ook standaard waren, aangezien een vriendin van mij ook een profiel had gemaakt. Zodra ik dus merkte dat een bericht gewoon copy paste is, haakte ik af.
Uiteindelijk heb ik met twee afgesproken, de eerste omdat het mailcontact leuk en spontaan was. Dat was casual ook omdat ik eerlijk had aangegeven wat mijn fysieke voorkeur was - we zijn vriendelijk en netjes uit elkaar gegaan.
Met de tweede heb ik nog steeds contact. Voor de heren die gedesillusioneerd zijn, en twijfelen of de profielen echt zijn; ik ben het levende bewijs.

Aan de heren wil ik meegeven: verdiep je in de profiel, en maak er een origineel bericht van. Hoewel de intenties natuurlijk duidelijk zijn, kan het geen kwaad om een beetje met het spelletje mee te spelen.

Sterke punten
Meeste mannen zijn van goede opleidingsniveau.

Zwakke punten
Platte, onoriginele verzoeken.

reacties: