Reviews van deze auteur

van lexa klopt niets, maar dan ook helemaal niets

Review over Lexa

Na 8 weken lexa weet ik het zeker, van lexa klopt niets, niet alleen flirts worden op het verkeerde adres bezorgd, maar nu ook berichtjes. Van de chat klopt al helemaal niets, terwijl ik wilde chatten kwam er opeens een tweede groen bolletje erbij van iemand waarvan ik zeker wist dat ze ver weg was. dit is tot twee keer toe gebeurd. Dus niet alleen een fake/onlineweergave maar nu ook als aktief chattende zijnde.
Dames die uitgeschreven waren kunnen sommige weekenden er gratis op en dan ook communiceren, een absoluut amateuristisch idee om het mannenoverschot te corrigeren, want dat is er, er zitten 4 keer meer mannen op de site dan vrouwen.
De zoekmachine is absoluut niet functionerend, de fake-mails van mooie dames die je e/mailadres proberen te achterhalen daar wordt niets maar dan ook niets mee gedaan. Net als het boycotten van ongepaste mails overigens.
Heren, lexa zegt niets, echt absoluut niets over je marktpositie bij vrouwen. De meeste mails komen niet aan, er worden berichten en flirts naar jou gestuurd die voor een ander bestemd zijn etc.etc. Ga massaal weg bij deze digitale idioten,
voordat je een onterecht minderwaardigheidscomplex gaat krijgen. Ik ben vrijdag bij de bank geweest en heb alle betalingen naar dit bedrijf stopgezet. Dit schijnt te helpen bij de ING.
Lexa verdraait de werkelijkheid, dit is heel gevaarlijk, zeker voor geestelijk instabiele personen zoals ik er een van ben......geworden door lexa

Sterke punten
u maakt een grapje zeker.

Zwakke punten
zie boven

niet voor mij

Review over Lexa

Afgezien van het feit, dat ik achteraf totaal niet geschikt blijk te zijn voor welke datingsite dan ook moet ik met name bij lexa vaststellen, dat het een professioneel ogende site is, maar dat het werkelijk krioelt van de digitale schakelfouten, waardoor - wat het zoeken naar belangstelling bij de andere sexe toch is- er teveel volslagen misplaatste informatie of niet/informatie wordt
verstrekt aan een "member".
Tweemaal kreeg ik een flirt die achteraf voor mij niet bedoeld was, een fakebericht wat er duidelijk op uit was mijn e/mailadres te bemachtigen en wat ik gemeld heb, daar wordt NIETS aan gedaan!
Ik kan ook bewijzen dat mensen als online worden gepresenteerd terwijl ze offline zijn en omgekeerd.
Het volslagen negeren van de door mij ingegeven doelgroep en het contact met mensen die al meer dan drie maanden van lexa af zijn......moet ik nog doorgaan?
De paar contacten die ik had waren ook niet om over naar huis te schrijven, veel misverstanden over en weer en daar door teleurstellingen.
het laatste punt wil ik lexa niet aanrekenen, dit is een fenomeen, wat volgens mij bij een datingsite hoort.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
veel meer mannen dan vrouwen zelfs boven 63 jaar

Digitaal gekkenhuis

Review over Lexa

Na 2 maanden lexa heb ik het wel gezien, de site wemelt van de fouten. Zo komen berichten en flirts bij de verkeerde personen aan (kan ik bewijzen).
wanneer ik duidelijk en bij herhaling mijn leeftijdsdoelgroep heb aangegeven komen er iedere keer toch weer voornamelijk vrouwen voorbij die veel te jong zijn. Ook die zgn. matches die bovenaan staan gebeurt dit constant...en ook nog allemaal vrouwen die een jongere partner zoeken. Toyboyism viert hoogtij hier..Over de vrouwen die ik benaderd en ontmoet heb.....breek me de bek niet open!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
onprofessioneel digitaal geschakeld
Laag mensheidsniveau van de vrouwelijke deelnemers

reacties:

Review: Lexamore.nl een grote oplichterij

Ik schreef me in bij lexa.nl en werd automatisch ingeschreven bij lexamore, die ik veel te duur vind. Ik kwam hier terecht door de een of andere psychologische test te doen. Het was zonder meer misleidend om mij op een andere datingsite te doen belanden dan lexa. lexamore is in mijn ogen namelijk te duur. Ik vrees dat ik me nu niet eens kan laten uitschrijven bij deze zgn. vrijblijvende site, die alleen dan geld vraagt wanneer je een foto wil zien of jouw foto wil opsturen. Ik heb genoeg aan lexa.nl en heb hier voor 3 maanden betaald. dat vind ik wel genoeg.
Ik hoor graag soortgelijke ervaringen met name over dat misleidende spelletje van lexa en lexamore.