Reviews van deze auteur

knuz niet echt knus

Review over Knuz

zat een tijdje op knuz en na wat berichtjes heen en weer iemand leuk leren kennen via deze site.toen maar eens afgesproken en was allemaal heel erg leuk en gezellig op het eerste gezicht.dus verder gegaan voor een relatie.al snel kwam ik er toch achter dat de mevrouw die ik had leren kennen een psygisch gestoord wijf was en dat haar ex vriend nog niet uit beeld was.ik denk dat mensen zodra het gratis is zich er toch te snel op gaan zetten.ik ben dus maar gelijk van knuz afgegaan en zoek het nu ergens anders want ik zit niet te wachten op van die gestoordelingen die denken even met iemands gevoelens te kunnen spelen!

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
maar omdat het gratis is word er sneller misbruik van gemaakt

reacties:

Review: knuz niet echt knus

ik heb er 2 jaar geen aandacht meer aan besteed en kijk nu weer voor het eerst en het valt mij op dat Maria nog gestoorder blijkt te zijn als die ik toen ontmoet heb ik 2012! wat een verzinsel .ik heb helemaal niks met haar vriendin gehad.. en met gestoord wijf bedoel ik dat ze midden in de nacht samen met haar ex vriend ineens aan de deur stond met een mes omdat ik het uit had gemaakt.maar ik wilde eerst niet in details treden maar doe het nu maar even wel voordat mensen gaan denken dat ik zomaar iemand gestoord ga noemen.

Review: knuz niet echt knus

veel wijven die op datingsites staan hebben borderline en andere ziektes en kunnen het bij niemand vinden,.ik heb er al zoveel gehad en ze blijven maar doorgaan met partners zoeken maar hebben niet in de gaten dat ze zelf het probleem zijn en hun eigen succes in de liefde de weg staan,.. ik heb er eens eentje leren kennen via de datingsite die in haar polsen ging snijden toen ik er vandoor wilde omdat ze de kinderen er onder de seks bij wilde hebben.
sorry maar dit ging mij echt te ver en iedereen met gezond verstand hoeft niet lang na te denken om het met mij eens te zijn denk ik ? Waar gaat de wereld toch naartoe...