Reviews van deze auteur

Site met mooie profielen

Review over SF.dating

Ik ben als vrouw in de gelukkige situatie dat ik na de aanmaak van mijn profiel (duidelijk op zoek naar een Secret lover of een second lover) direct leuke reacties kreeg. Mails kwamen wel binnen maar mijn box liep hierover omdat ik heel duidelijk was. Beter dat dan reacties waar je toch weinig mee kunt.

Secretflirt is mij prima bevallen. Walvis wel vreemd vind is dat mannen me een fotoverzoek doen zonder dat ze zelf hun foto's openstellen aan mij. Geen berichtje erbij dan ook. Sorry. Iedereen die netjes mailde kreeg een reactie teug en de slappe response zonder inhoud heb ik gelaten voor wat het was.

Sterke punten
Makkekijke en Overzichtelijke site. Geen reclame erop.

Zwakke punten
De mobiele versie van SF geeft op mijn HTC nogal eens een probleem. Zo werd ik een paar keer ineens uitgelogd en zelfs vloog mijn wifi verbinding eruit!
De mobile site ziet er wel goed uit trouwens

reacties:

Review: niet echt om over naar huis te schrijven

Volgens mij ben je een onvriendelijke ongeduldige drammende man die puur op sex uit is. Maar je zegt het zelf al: als je eigenlijk alleen maar plat sex wilt kun je beter naar de hoeren gaan, dat geldt zeker voor zo'n type als jij. . Met een hoer hoef je niet te flirten. Misschien is dat je probleem; je bent direct op sex uit. Dat werkt echt niet.