Reviews van deze auteur

Veel spam bij Lexa

Review over Lexa

Ik ben nu een aantal maanden lid van Lexa. De site opzich werkt lekker en handige functies. Het grote nadeel is dat je continu benaderd word door spammers. Die maken allemaal profielen aan van leuke vrouwen. Deze spammers zoeken dan contact met je. Je pikt ze er zo tussenuit. Meestal hebben ze geen profiel tekst en meeste rare hobbies als karaoke, etc.

Wat ik het meest slechte aan lexa vind is dat ik deze fake profielen meld en eer volgens NIETS aan gedaan word. De fake profielen worden ook niet verwijderd terwijl je wel een hoop geld aan Lexa betaald per maand. Ik heb zo een idee dat lexa het ook wel best vind als er een paar leuke foto's van vrouwen op de site zijn maar 90% van deze leuke dames zijn FAKE. Trap dus niet in lexa want is zonde van je geld. Beter opzoek naar een gratis datingsite die net zo goed is.

Sterke punten
handige zoekfunctie

Zwakke punten
heel veel fake profielen van leuke dames die niet bestaan maar aangemaakt worden door spammers en vervolgens zoeken ze contact met je en geven ze hun emailadres. Trap er niet in. Lexa neemt ook geen actie op deze profielen.

reacties: