Reviews van deze auteur

Geen verkeerde site

Review over SF.dating

Na mijn uitschrijving kreeg ik in de bevestiging per mail een verzoek om mijn ervaring te delen (adres van deze site stond erbij).
Mijn ervaring is dat Sf een site is waar je naar mijn idee zeker niet wordt bedonderd. Ik heb wel wat moeite moeten doen om contact op gang te kijgen. Ongeveer de helf van mijn berichjtjes werd niet beantwoord terwijl deze vaak wel werden gelezen ( dit kun je zelf checken in je mailbox).Van al mijn bericjtjes werd op zeker 45% geen reactie terug gegeven. Luie dames, kom op doe eesn wat beleefder!

Na 10 dagen wilde ik het opgeven maar na het plaatsen van een paar schitterende vakantie foto's begon het te komen. Ik begon ook direct met een berichteh te versturen aan leuke profielen. Ik ben van mening dat als je op SF geen (mooie) foto's neerzet je ger vrijwel onmogelijk iets te laten slagen. Kan bijna niet zonder foto's. De dames willen je namelijk eerst zien voordat ze met je willen mailen en je moet dan ook wel goede foto's hebben ook. Wie zei er dat vrouwen niet op uiterlijk afgaan. Wel dus! Ik denk net als mannen. Ze zijn geen haar beter..

Wat ik ook nooit (!!) gebruikte waren de standaards voorgekouwde berichtjes. De teasers enzo. Dat soort berichtjtes is makkelijk en snel maar het spreekt niet aan want het is allemaal standaard voorgekauwde tekst. Niet origineel dus beter niet doen. Kort zelf wat schrijven is beter dan de standaard "snelberichten" waar je uit kunt kiezen.

Sterke punten
Mooi design, rustig en overzichtelijk

Zwakke punten
Vrouwen zijn soms wel erg gemakzuchtig. Wat is er mis met het struen van een afwijzing? esnoods met zo'n voorgekauwd standaard berichtje. Zonder zelfvertrouwen speel je op Sf niet veel klaar

één van de weinige echte sites

Review over SF.dating

Ik schrijf niet snel een review. Waarom zou ik? Maar nadat ik hier sommige felle reviews lees van mannen met kritiek voel ik mij getriggerd om iets te plaatsen hier.

Ik kan me voorstellen dat alle positieve verhalen over SF sommige mannen doet denken " hey..da's een makkie daar, ga ik ook ff doen. Eindelijk ga ik dan ff snel beet hebben". Zo werkt het niet.
Ik deel de review van Mattijs hieronder volledig (gek genoeg kreeg ik de notificaties wel..en jij dus niet...mhh apart!)
Wil er iets toevoegen aan zijn review nog: Als je in real life absoluut geen idee hebt hoe je met vrouwen moet omgaan...wordt het op SF ( of waar dan ook trouwens) moeilijk. Waarom? Omdat er allemaal echte vrouwen opzitten!
Ik ben 3 maanden terug (ook betaald) member geweest en heb na wat gratis experimenteren en ontdekken als snel in de gaten dat dit verhaal klopt. Ik heb geen valse profielen op die site ontdekt (dat merk je namelijk snel). SF schrijf het zelfs op haar homepage. Dat heb ik een andere site nog nooit zien doen. Had uiteindelijk dezelfde ervaring als Mattijs. Je moet gericht contact leggen en niet maar wast slap gaan roepen. Dat komt echt niet aan.
Ik ben geen enkele keer vals benaderd met een berichtje wat nergens op slaat " zoiets als " hey ik kwam je tegen hier en ik zou graag met je willen afspreken". Nee...niets van dat. Allemaal echt. Het is net het echte leven. Daar is het ook niet makkelijk!
Probleem met internet is dat je al snel denkt dat er aan de andere kant een robot zit ofzo. Dus aan de andere kant van een profiel zit dan ook een robot.. en een robot hoef je niet te versieren. toch? Maar zo werkt het niet...er zit een echt mens aan de andere kant jongens!! En die zit er niet om geld te verdienen maar om dat ze iets leuks wil...leuk contact. Moet je dus wel realiseren en moeite voor willen nemen

Ennnuh..zonder goede foto's wordt het lastig. Speciaal voor Pipo hier:
Hey kerel! De vrouwen willen je wel zien natuurlijk! Dus een foto is het minste! Je redeneert krom: Jij wilt wel haar foto zien..maar als ze dat niet toestaat en ze wil jouw foto ook eerst zien raak jij geïrriteerd? Moet niet gekker worden. Zo krijg je geen contact op gang, laat staan contact. Jij wilt toch ook dat een vrouw er leuk uitziet? Nou....dan mag zij dan toch ook willen? Moet ze op je karakter alleen afgaan terwijl jij alleen voor haar lichaam en uiterlijk gaat ofzo. Kom op.

ennuh..echt inhoudelijke kritiek geven is goed..maar aan zo'n kritiek met scheldwoorden en gezever over fake-fake-fake blablabla of zoiets heeft niemand iets. Het klopt niet (weet ik heel zeker..dus alleen daar al om).

Beter kan je communiceren over wat je feitelijk dwars zit. Makkelijk om weg te komen met fake en boe geroep terwijl de oorzaak je eigen gebrek aan inleving en sociale vaardigheden is..of gewoon simpelweg..je eigen luiheid. Misschien moet je eerst een cursus flirten volgen? Steek je veel van op..!
succes jongens

Sterke punten
eerlijke site..énige die ik tegenkwam met echte profielen...

Zwakke punten
ze hebben (nog) geen mobiel versie beschikbaar dus moet je steeds naar je laptop (Ik tenminste want ik heb een nokia waar gewone sites niet op draaien.)

reacties: