Reviews van deze auteur

lastig te beoordelen

Review over SF.dating

Op de site melden zich ongetwijfeld echte vrouwen aan, maar ik ben ook zeker een keer door een fake profiel benaderd. (Ik kwam de foto's ergens anders op internet tegen.) Daardoor ga je toch twijfelen. Ik denk dat het profiel van de beheerders afkomstig was. Dat is aan de ene kant best stom om zoiets te doen maar aan de andere kant als het niet opvalt erg slim. Zo maak je je site vele maken aantrekkelijker voor betalende mannen. Een beproefd recept denk ik.
Maar goed ik kan dat vermoeden niet hard maken en kan alleen zeggen dat de vrouwen die reageren soms opeens stoppen met reageren, andere reageren helemaal niet en voor mij zijn er weinig leeftijdgenoten. Veel oudere vrouwen. Wel weer logisch als er veel echte profielen zijn. Als aantrekkelijk man die ervaring heeft met het charmeren van vrouwen en die een vrouw zoekt vanaf 35 zit je op deze site goed denk ik. Ik heb er niets aan overgehouden en kan het dus verder niet echt beoordelen.

Sterke punten
Goede site
Veel profielen lijken echt en realistisch
Als alle profielen nep zijn is het wel weer een goede grap

Zwakke punten
Als mijn vermoeden waar is dat er nepprofielen aanwezig zijn (waarvan ik er eentje zeker weet), is dat wel een zwak punt natuurlijk.

reacties: