Reviews van deze auteur

Singles Place ... prima, niet voor mij

Review over SinglesPlace

Omdat Singles Place (SP) hier werd aanbevolen door verschillende gebruikers, heb ik me aangemeld. Gratis ... kun je je geen buil aan vallen (meestal).

De website is niet echt overzichtelijk, met verschillende werkbalken boven elkaar. Er is op zich wel een goede zoekfunctie (snel en uitgebreid), zodat je op allerlei vlakken kunt aangeven wat je voor soort partner zoekt.
De match die je met iemand hebt, wordt bepaald (of weergegeven) als je op het hartje in het profiel klikt. Dan krijg je een percentage ... maar waarvan eigenlijk? Moet ik dat serieus nemen?
Ergernis. Als je een zoekopdracht hebt gedaan, en op een profiel klikt, kan je niet op "voorgaande pagina" of "alle resultaten" klikken - dan weet de server plotseling alleen nog het bekeken profiel, zodat je dus opnieuw moet zoeken. Ook wil mijn computer de inloggegevens maar niet onthouden, en ik krijg het gevoel dat dat aan SP ligt - niet doorslaggevend maar wel irritant. En zonde van mijn goeie tijd.

Het probleem zit hem vooral in het aantal mensen dat zich heeft ingeschreven bij SP. Bij een landelijke zoekopdracht naar dames met een iets betere opleiding (en HBO en WO zijn niet eens opties) komen er 40 naar voren. Dat houdt niet over. Bij nadere bestudering vind ik echt niemand waar ik mee in gesprek wil.

Ik besluit dat ik het hier niet lang ga uithouden, en verhuis naar een grotere site. Desnoods ga ik betalen, maar SP is het niet - voor mij.

Sterke punten
Gratis ...
Ook opzeggen is zó geregeld

Zwakke punten
Onoverzichtelijk
Suffe vormgeving
Zwakke besturing
Aantal ingeschrevenen

reacties: