Reviews van deze auteur

geweldig! prima datingsite

Review over Second Love

(flower)(Y)(K)

SL is een fijne site. Hoewel bedoeld voor mensen die een tweede relatie zoeken naast hun bestaande relatie, kun je er ook uitstekend een first love vinden. Er zijn ook veel single mannen op sl, die het dwingende van de 'gewone' relatiesites een beetje benauwt. Hier is niet iedereen op zoek naar de ideale relatie voor de rest van hun leven. Mensen zoeken vaak seks en intimiteit, ja, maar ook vaak vriendschap plus.
Het overgrote deel is echter op zoek naar een tweede relatie naast een bestaande. We kunnen daar heel moralistisch over doen maar een feit is natuurlijk dat de halve wereld dit nu eenmaal graag wil. Prettig is dat de Sl'ers over het algemeen van goed niveau zijn en dat je er een intelligent gesprek mee kan voeren. Dat helpt bij het leggen van contacten.





Ikzlff

Sterke punten
de meeste mensen met wie ik in contact kwam waren open over hun wensen en verlangens, iets wat je op andere sites niet zo snel aantreft; op sl hoef je niet te doen 'alsof', en dit is een groot voordeel.

Zwakke punten
je moet als vrouw wel met de site om leren gaan, in de eerste periode kunnen de vele reacties wat intimiderend zijn. je moet leren selecteren en omgaan met het feit dat je onmogelijk iedereen kunt antwoorden.

reacties: