Reviews van deze auteur

eisenpakket en afstand

Review over Knuz

Ik lees heel veel dat vrouwen een hoog eisenpakket hebben wat een man betreft, maar dat hebben mannen ook. Zij willen een vrouw die intelligent is, slank is, humor heeft, eerlijk en betrouwbaar is, die initiatief neem en een leeg rugzakje heeft. Maar willen we niet allemaal een partner die die eigenschappen heeft ???? Ik vind het jammer dat er vaak niet eens reaktie komt als je een interesseberichtje stuurt, al is het maar een niet-interesse-berichtje. Dan weet je waar je aan toe bent. Wat de afstand betreft....ik bedoel hiermee de afstand in reizen. De meesten willen niet dat de ander te ver weg woont. Wat is daar nu mis mee? Met de tegenwoordige communicatiemogelijkheden kan je, bij wijze van spreken, de hele dag contakt houden. Ik heb het er wel voor over om een eind te moeten reizen voor die ene leuke man. Wie weet wat je misloopt als je het de kans niet geeft. Ik heb hier veel negatieve ervaringen mee en dat werkt wel ontmoedigend. Jammer, hoor!! :(

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
soms slecht bereikbaar

reacties:

Review: Knuz niet in de lucht

ja, vind ik ook. Rampzalig als je een berichtje wilt sturen naar iemand. Denk dat ik me maar uit laat schrijven, want hier heb ik ook niks aan op deze manier.

Review: Lieve en zorgzame mannen

Ik vind dat juist heel leuk als ze lief en zorgzaam zijn. Mannen met deze karaktertrekjes hoeven helemaal niet saai te zijn. Zoals in de vorige reaktie: liever een lief en zorgzaam persoon, dan een egoist.

Review: Lieve en zorgzame mannen

Niet alle vrouwen over 1 kam scheren, hoor..... Er zijn heus nog wel vrouwen die WEL op lieve, zorgzame mannen vallen. Laat je niet ontmoedigen! :)

Review: Knuz, leuke site in begin, leuke reacties, echte vrouwen, maar dan....

Hoi Adam, ik moet zeggen dat ik het met Marjolijn eens ben. Ik ben WEL een normale vrouw, met intelligentie en een goede baan en zeker geen armoedzaaier met een hoge dunk, die profiteert van een andermans portemonee. Niet zo negatief doen, dat siert geen mens................ Ik zou met jou wel eens een gesprek hier over willen hebben. Misschien dat jouw kijk op vrouwen wel veranderd :)