Reviews van deze auteur

onrechtmatige incasso's

Review over Lexa

Ik heb een keer 24,95 betaald om Lexa voor een maand uit te proberen tf het iets voor mij is. Ik heb daarna het abonnement direkt stopgezet. Nu blijft men incasseren van mijn rekening. EUR 117 en een paar dagen later weer EUR 24,95. Ik heb onmiddellijk de bank gebeld om te storneren maar Lexa heeft een incassocontract waar men eenmalig mag incasseren zonder stornorecht. Sinds 1 september 2009 is de wet aangepast in verband met de komst van SEPA. Particuliere klanten hebben sinds die tijd het recht om 56 dagen te storneren na de dag van incasso. De bank geeft niet thuis en Lexa reageert op geen enkele manier.Ik ben voornemens om dit voor te leggen aan de rechter. Tevens zal ik de bank die het incassocontract verstrekt heeft aanspreken op dit onrechtmatige gedrag.
Daarna heb ik mijn profiel aangepast en bovenstaande tekst ingevuld. Ben benieuwd hoe snel dat wordt verwijderd. Is in ieder geval bewijst dat ze het gelezen hebben.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
slechte onoverzichtelijke site en spam in je inbox. Ik krijg elke dag veel reacties van belangstellenden. Volgens mij zet Lexa dat zelf erop.

reacties: