Reviews van deze auteur

Misleidende geldklopperij

Review over SportPartner

Mensen worden verleidt een premium abonnement te nemen en klikken ze daarvoor de benodigde link aan, dan wordt er, nog zonder dat er een bevestiging per mail aan te pas komt, meteen al een veel hoger bedrag dan eerst wordt gesuggereerd, afgeschreven.

Dit blijkt dan ook nog eens een maandelijkse automatische incasso te betreffen, terwijl eenmalig werd aangegeven. Deze incasso ongedaan maken is vrijwel ondoenlijk, omdat ze een rekeningnummer hebben dat begint met nullen. Lukt het wel, dan loop je kans dat ze overschakelen op een ander rekeningnummer om het geld (38,70 euro) wederom te incasseren.

Sportpartner geeft niet thuis en de hele site is sowieso een schijnvertoning. Triest gespuis dat langs deze weg mensen geld aftroggelt. Je zult maar een minimum inkomen hebben en langs deze weg je leven wat meer inhoud willen geven.

Sterke punten
Geen, integendeel, voor zover dat al niet duidelijk was.

Zwakke punten
Als aangegeven in de review. Treurig dat je vertrouwen zo beschaamd wordt, terwijl je toch al niet zo gemakkelijk langs deze weg contact zoekt. In feite meelijwekkende minkukels die zich zo willen verrijken.

reacties:

Review: sportpartner oplichterij??

Beste Sonja,

Een zelfde, negatieve ervaring. Het schijnt zelfs dat het (niet overeengekomen) hoge bedrag, automatisch afgeschreven gaat worden en sommige mensen al politie moesten inschakelen. Via [email protected] contact gezocht en wacht nu eerst nog even af. Zeer kwalijke gang van zaken.

Review: Sportpartner wat een oplichterij!

Beste mensen,

Hoe is het jullie verder vergaan? Mij is namelijk hetzelfde overkomen, in een moment van zwakte en onoplettendheid en ik heb alles in het werk gesteld om één en ander ongedaan te maken, maar ben er niet gerust op.

Ongelofelijk dat dit gespuis z'n gang kan blijven gaan, het wekt de indruk dat het wel snor zit. Je zult maar een minimum inkomen hebben en op zoek zijn naar wat contact om je leven wat op te vijzelen en dergelijke ratten treffen. Als je zo aan je geld moet komen ben je wel diep gezonken en in wezen meelijwekkend.

Vriendelijke groet en b.v.d. voor een reactie.