Reviews van deze auteur

oplichter

Review over Lexa

Ben bijna opgelicht door een man die ik ontmoette via Lexa. Leuk profiel, dacht leuk contact op te bouwen. Hij (Ier van Schotse afkomst??) was zeer charmant en stuurde hele vleiende emails. Zijn voorstel was om buiten Lexa om via email te communiceren. Hij pakte me helemaal in, ik was geweldig, zijn grote liefde. Ja, ja. In zijn mails kwam hij heel oprecht over en vertelde veel over zichzelf. Dit ging zo'n vier dagen door. Ook via MSN gepraat en toen bleek dat hij in Maleisie werkte, uitgezonden voor zijn werk. Hij was construction engineer. Klinkt mooi en je hebt geen idee wat het inhoud. Geloofde het allemaal nog. Hij stuurde op mijn verzoek foto's door van hemzelf. Leuke, sympathieke man om te zien. Ik was helemaal verliefd ondertussen, de vleiende emails bleven komen. Tot gisteren (31-01-2012) Om 11.00 uur een SMS dat hij beroofd was. Vond dat heel erg voor hem natuurlijk, en mailde dat ook. 's Middags op MSN liet hij weten dat hij gestrand was en geen geld meer had. De verliefdheid was in een klap over, hij vroeg mij ? 1000 over te maken naar hem via Western Union Bank. Uiteraard niet gedaan. Wist gelijk dat ik met een oplichter te maken had, zei hem dat ook. Hij was nog beledigd ook dat ik hem daarvan verdacht! Nam het mij zeer kwalijk dat ik hem nu in de "steek" liet. Via Lexa heeft hij gezocht naar een vrouw en toen hij beet had, ging hij er snel er weer af. Zodat hij niet meer te traceren is. Hij ging zelfs zover om mij te bellen, en via een trucje het gesprek op mijn kosten te zetten. Gelukkig heeft dat me minder dan ? 10 gekost, maar deze man was zo geslepen en geraffineerd. Ik ben ervan overtuigd dat hij dit al vaker gedaan heeft, en waarschijnlijk ook met succes. Het is een grote oplichter, die alleen op geld uit is. De foto's die hij stuurde zijn niet van hem, daar ben ik zeker van. Het enige wat waar was , is dat hij in Maleisie zit. Lekker ver weg en moeilijk te traceren. Ben niet verdrietig, want de persoon met wie ik contact dacht te hebben bestaat niet. Wel boos dat hij via Lexa de mogelijkheid kreeg om een slachtoffer te zoeken. Ze zeggen dat ze misstanden in de gaten houden. Niet dus. Dankzij mijn gezonde verstand ben ik hier niet ingetuind. Maar hij zal vast opnieuw gaan zoeken. Illusie armer, ervaring rijker. En een groot minpunt voor Lexa dat hij via die site vrouwen kon zoeken, om geld afhandig te maken.
Nog een nadeel is dat ik op de site van Lexa nergens kan vinden hoe ik dit aan hen door kan geven. Is wel belangrijk vind ik. En wil dan ook de gegevens doorgeven waaronder hij zich presenteerde, valse naam volgens mij. Heb niet de illusie dat deze man te vinden is, maar wil toch waarschuwen. Dus Lexa, jullie hebben mijn emailadres. Neem alsjeblieft contact op met mij, zodat ik e.e.a. uit kan leggen over deze oplichter.

Sterke punten
Er staan gelukkig ook betrouwbare mannen op de site. Maar dat is geen verdienste van Lexa.

Zwakke punten
Raar beleid. Sommige informatie die je in je profiel wilt zetten wordt geweigerd zonder aan te geven waarom dat geweigerd wordt. Hele normale dingen trouwens, geen rare dingen of zo. Is heel mistig hoe dat zit.
Ze screenen slecht, een oplichter is er al tussendoor geglipt. :(

reacties: