Reviews van deze auteur

Be2 werkt!

Review over Be2

Eigenlijk had ik me gewoon uit nieuwschierigheid ingeschreven, maar na nog geen maand heb ik iemand gevonden die zo goed bij me past!!

Daarnaast en belangrijker voor het gebruik van de site: ik kwam er al snel achter dat ook ik per abuis een halfjaar abonnement had genomen, ik heb direct via een mail gevraagd om een maand abonnement en dit was binnen een week geregeld. Geld ook weer terug op mijn rekening. Helemaal goed en correct afgehandeld.

De site werkt erg mooi. Een leuke of minder leuke instelling, afhankelijk van je eigen voorkeur, is dat je niet kunt zien of iemand online is. Via je eigen voorkeuren kun je wel iedereen zien, en foto's die leden vrij hebben gegeven kun je pas zien bij een betaald abonnement.

De site stuurt anderen bericht dat je nieuw bent en vraagt hen je profiel te bekijken. Volgens mij alleen richting mensen die een match met jou zouden kunnen hebben. Vervolgens is het allemaal aan jou zelf en de ander.

Bij mij ging het misschien snel. Maar dat is niet de enige reden dat ik de site goed vind. Ook de vragen en wat je kunt opgeven van jezelf zorgen ervoor dat ik de site absoluut waardeer!

Sterke punten
Goede helpdesk, goed nagedacht over matching. Goede vragen waardoor matching kan.
Je kunt niet zien dat iemand online is

Zwakke punten
Je kunt niet zien dat iemand online is.
verlengen van je abonnement, tenzij je hebt aangegeven dat niet te willen. (de voorwaarden zijn trouwens duidelijk)

reacties: