Reviews van deze auteur

Privacy schending door Be2

Review over Be2

Kreeg heden in mijn mailbox, afd. ongewenst, een mailtje van Be2 met een smeekoproep van ongetwijfeld een fake oostduitse desperately Seeking golddigger mits geen fakebericht van be2 zelf.

Hoe kan het dat Be2 schrijft bij hun voorwaarden over privacy hetvolgende schrijft:

Zo beschermen wij uw gegevens en uw privacy:
Persoonlijke informatie: be2 geeft uw e-mailadres en uw telefoonnummer nooit of te nimmer door aan andere leden. Alleen uzelf beslist wanneer en met wie u uw persoonlijke gegevens uitwisselt.

Om vervolgens een of andere fake muts mij te laten mailen naar een adres wat ik ten tijde dat ik bij BE2 ingeschrcvn was nog niet had en als het om dating e.d. gaat ALLEEN bekend is bij datingwebsites.nl/revieuws/be2.nl

Los van hoe komt men aan mijn adres bij be2 hoe kan het dat be2 schrijft dat lefden nooit individueel naar andere leden mogen mailen zonder vooraf toestemming van het lid in kwestie, ik heb geen toestemming gegeven en nooit het door be2 gebruikte e-mailadres destijds gebruikt bestond toen niet eens, om dan toch van deze wanhopige golddigger een e-mail onder naam te krijgen.

Is het datingwebsites.nl die e.e.a. doorverkoopt aan het eveneens desperately seeking be2 die geen serieuze Nederlandse daters met meer dan 1 werkende hersencel als lid heeft omdat juist die NL'ers op basis van alle slechte reviews over be2 hier en elders op het net wel zullen nalaten zich daar in te schrijven.

Sterke punten
Geen enkel sterk punt te vinden van A-Z fakers

Zwakke punten
Van A-Z alleen maar zwakke punten te vinden

Be2 imo duidelijk fake

Review over Be2

1e keer in mijn nu 50jarige leven dat ik me inschreef op een datingsite, al voor ik mijn profiel in orde maakte op Be2 ontving ik al reacties en dacht goh das snel.

Na mijn profiel ingevuld te hebben bleven de reacties komen, elke reactie was voorzien van een soort voorgekookte zin, bijv. vertel eens wat over jezelf, bij elke reactie was de tekst min of meer exact gelijk en even emotieloos.

2e teken dat Be2 geheel of grotendeels fake is was de melding dat pas foto's van andere leden bekeken kunnen worden na zelf foto's geuploaded te hebben. Zo gedaan, nadat deze zichtbaar waren dacht ik laat ik eens op de foto's clicken van de toen al 11 binnengekomen reacties van vrouwen (incl. blury foto's) in nog geen halve dag. Ik kreeg toen te lezen PAS foto's van andere members te kunnen bekijken als ik premiumlid zou worden wat op geen enkele manier al vooraf bekend wordt gemaakt.

Bijna 24 uur later stond de teller op 20 reacties van V's geen enkele dame gaf een reactie op de 2 door mij geplaatste foto's wat weer een overduidelijk signaal is dat de vrouwen die reageerden op de vage omschrijvingen van mij niet bestaan.

Mijn advies: blijf verre van Be2 niet eens om die paar tientjes per maand maar allereerst omdat je er als zogenaamd gratis lid niets op kunt en het all over niet goed aanvoelt/overkomt, de reacties 100% voorgekookt zijn en je je toch met een bepaald doel inschrijft op een datingsite.

Sterke punten
Geen enkel sterk punt kunnen ontdekken wat logisch is omdat het om een fake dating site gaat.

Zwakke punten
Voorgekookt en onpersoonlijk

1e leesbare basis informatie onvoldoende om interesse op te wekken.

Het gegeven dat je pas foto's mag bekijken van anderen (m/v) als je eerst zelf foto's hebt geplaatst is een regelrechte leugen.

reacties: