Reviews van deze auteur

Sportpartner Oplichterij BV

Review over SportPartner

Sportpartner.nl is één grote oplichtersbende! Argeloze mensen gaan er met boter en suiker in. Je gaat akkoord met een éénmalige machtiging en ze proberen iedere maand bijna 40 euro (veel meer dan waar je mee akkoord ging) van je rekening te halen. Mijn bank past een selectieve blokkade toe en storneert dat bedrag. Dit ging lang goed totdat er weer geld van mijn rekening afging. Het schijnt dat dit kan omdat Sportpartner gewoon zelf een ander rekeningnummer neeemt. Het is even doorzetten maar de bank werkt prima mee en past daar ook weer een selectieve blokkade op toe. Verleden week heb ik aangifte bij de politie gedaan in mijn gemeente alsmede ook bij de internetpolitie. Gelukkig vonden ze dit erg genoeg om het te onderzoeken.Ze hadden al meerdere klachten gehad. Dit kan wel even duren maar ik heb de langste adem en geef zeker niet op!!

Sterke punten
o,o

Zwakke punten
alles

reacties:

Review: sportpartner.nl makkelijk opzegbaar via [email protected]

Ook ik ben opgelicht door Sportpartner!
Ik heb wel aangifte bij de politie gedaan en gelukkig vinden ze het erg genoeg om te onderzoeken. Dat onderzoek ik lopende.
Hopelijk doen jullie dat ook allemaal en als je geen gedoe wilt, kun je dat gewoon doen via de internetpolitie. De politie juicht dit dan ook toe.

Belinda