Reviews van deze auteur

oplichters

Review over Lexa

(6):@ja ja dames opgelet een scammer is aktief zijn naam is THOMAS JEFFERY email [email protected]:((

kijk uit voor scammers op lexa!!!!

Review over Lexa

ja dames en misschien ook wel heren er zijn scammer op lexa dating site ,ik werd daar benaderd dooreen (naar ik dacht )heel leuke man we raakten aan de praat en ik had nog nooit gehoord van scammers!! nou ik had er dus 1 en heb 10 maanden met hem gemaild en ge msn't tot hij mij ging vragen om geld door dat hij alles verloren had en beroofd was in nigeria waar hij was voor zijn werk?
zijn naam op lexa was brad_night en zijn e mail naam was brandon_olando @hotmail.com dus dames wees gewaarschuwd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sterke punten
lexa zelf een leuke site met veel keuze

Zwakke punten
het abonnements geld ,te duur!!

reacties:

Review: fake members,misbruik

ja ja hallo ik heb er ook nog 1 voor jullie,man brandon olando leren kennen via lexa was zo geintereseerd naar mij toe en ik de dombo trapte erin hij was zakenman en voor werk naar nigeria gestuurd zat vast daar kon zijn credit kaart niet gebruiken was beroofd en ontvoerd ,het is een engelsman? gescheiden en heeft 2 kinderen is architect en woonde in amsterdam?ik ben zo stom geweest geld over te maken !!!!zijn naam is brandon_ [email protected] ,dus dames kijk uit jullie zijn gewaarschuwd!!ik heb een harde les gehad ,dom dom dom! brandon olando williams kijk uit!!

Review: fake members,misbruik

bedankt voor je reactie ,en ja zijn naam op lexa was brad_night en kan iemand mij vertellen hoe ik via zijn hotmail aan zijn ip adres kan komen??zijn hotmail is [email protected] dank jullie wel.