Reviews van deze auteur

geen problemen

Review over Zeddnet

Ik ben een jaar actief geweest op zeddnet en heb zowel positieve als negatieve ervaringen opgedaan. Als je goed aan geeft in je profiel waar je naar op zoek bent en wat je beperkingen zijn dan kan het heel goed gaan. Mensen die je niet vertrouwt kun je blokkeren en de mensen waarmee het wel klikt daar kun je gezellig mee mailen en/of chatten. Zolang je je aan de (redelijke) regels houdt is het toch prima. Je vindt op de site allerlei mensen en kunt gericht zoeken naar mensen die bij je in de buurt wonen of mensen die dezelfde beperking of handicap hebben.
Niks mis met deze site, maar zoals bij alle dating-sites moet je gewoon zelf goed op blijven letten. Vertrouw je het niet dan stop je ermee, dat zal iedereen respecteren.

Sterke punten
je kunt ook als je géén relatie zoekt leuke contacten opbouwen met gelijkgestemden.

Zwakke punten
Zoals overal vind je ook hier mensen die geen goede bedoelingen hebben, maar dat is eerder een zwak punt van het contact zoeken via Internet dan dat dit een zwak punt van Zeddnet is.

reacties:

Review: Te triest voor woorden..

Ook mijn ervaring is dat Zeddnet geen datingsite is. Het is fijn om via deze site in contact te komen met mensen met dezelfde beperkingen. Als je zelf geen beperkingen hebt en toch op zeddnet komt, wie is er dan een kneus? Degene die nieuwsgierig komt kijken of de serieuze mensen met beperkingen? Het mooie van Zedd is dat iedereen welkom is. Overigens heb ik mijn partner wel via Zeddnet ontmoet en toch kom ik er nog steeds graag voor de gezelligheid en om ervaringen te delen. Maar idd staat in mijn profiel wel nadrukkelijk vermeldt nu dat ik geen relatieverzoeken wil ontvangen. Duidelijkheid is belangrijk vind ik, waarom mensen hoop geven als die ongegrond is?

Review: Victoria Milan: gaat \\\'m niet worden

Je profiel is wel te deactiveren, deze optie is makkelijk te vinden. Ik heb alleen goede ervaringen met victoria milan, leuke mannen, gratis, veel profielen, zeer makkelijk in gebruik.

Review: geen problemen

Wat een vervelende dingen schrijf je allemaal Anna, jammer want mijn ervaringen met Zeddnet zijn (gelukkig!) heel anders. Je hebt gelijk als je zegt dat op Zeddnet juist de meest kwetsbare vrouwen te vinden zijn. Makkelijke prooien voor kwaadwillende mannen. Gelukkig vond ik er die andere groep, namelijk ook mannen die kwetsbaar zijn en zich toch heel open opstelden. Wat je ook zoekt op datingsites, je moet altijd voorzichtig zijn, risico`s loop je overal dus ook bij Zeddnet helaas. Wat me erg raakt in je review is dat je schrijft dat Schizofrenen, ADHD-ers, Borderliners, eenzamen, patienten, autisten, Aspergers onbetrouwbaar zijn. Dat is natuurlijk meestal niet zo, zij behoren toch ook tot de kwetsbaren en hebben toch ook recht op leuke contacten! Iedereen is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij of zij maakt. Je kunt de beheerders van de site niet de schuld geven van fouten die mensen zelf maken.