Reviews van deze auteur

even verstand gebruiken

Review over Lexa

Heb de Lexa(Amore) site eens goed bekeken, gratis profiel aangemaakt en het allemaal is geobserveerd. Het is gewoon pure oplichting klaar!!!

Veel te misleidend, en voor veel mensen ook te verleidelijk, en daar zit het punt....verleidelijk.....Hier gaat menig geen de mist in. Omdat men zo graag een partner wil, ben je gewoon een gewillig slachtoffer. Het werkt gewoon zo niet, ook niet in real life, maar veel mensen kunnen het verschil tussen de virtuele wereld en het echte dagelijkse leven niet meer van elkaar scheiden.

Zwakke punten
Alles!!!!

reacties:

Review: Badoo: oplichters 1ste klas

Voor een vrouwelijke collega heb ik onlangs een badoo registratie uitgevoerd (ze wist niet hoe het werkte) vrij simpel natuurlijk. Gewoon je gegevens intypen..en hup aangemeld. Haar gewaarschuwd dat ze in een virtuele wereld rond gaat dwalen waar niet alles lijkt zoals het daadwerkelijk is m.a.w. oplichters, seksdates, avonturiers, fake profielen etc. Maar mevrouwtje kreeg ik niet overtuigd, totdat ze er een paar keer bijna in de valkuil gelokt was. Gelukkig heb ik haar kunnen overtuigen dat die personen waar zij contact mee had gekregen haar manipuleerden. De woorden Ghana, Nigeria...zei mij al genoeg. Sommige mensen zijn zo makkelijk te beinvloeden en te manipuleren dat het voor een vrij nuchter persoon als ik bijna niet te bevatten is hoe makkelijk sommige mensen zich laten meeslepen...en zowat verslaafd raken aan deze mensenhandel (want een ander woord heb ik er niet voor) en toch trappen er hele stammen in.