Reviews van deze auteur

Prima

Review over e-Matching

Ik stond ingeschreven bij e-matching (betaald) en vond het een prima site. De mannen nemen weinig initiatief qua reacties sturen, toen heb ik maar zelf het initiatief genomen en heb ik toch wel een aantal leuke mannen ontmoet.

Ik heb de indruk dat de mensen die er op staan wat serieuzer zijn en echt een relatie willen. Voor de lossere contacten kan je beter naar RP. Wel een hoog nerd-gehalte op e-matching ;)

Dat er veel fake profielen op zouden staan is mij echt niet opgevallen, sterker nog, mijn profiel is wel eens verwijderd omdat ik het te summier had ingevuld. Ook had ik een keer een tweede profiel (was mn wachtwoord kwijt en site deed moeilijk met nieuw ww) en deze werd zonder pardon verwijderd. Als gratis lid werd mijn profiel gewoon na 6 weken verwijderd. Zal dus wel meevallen met de fakes.

Sterke punten
Strenge toelating
Veel serieuzere mensen
Als je niet betaald kan je niet veel
Geen mogelijkheid om te zien wie jou favoriet heeft gemaakt
Als je een bericht ontvangt kan je dat in je gewone email al helemaal lezen. Je hoeft dus niet steeds op de site in te loggen om berichten te kunnen zien.

Zwakke punten
Tis niet gratis
Weinig initiatief, ja zal er echt zelf achteraan moeten.
Relatief veel wereldvreemde professors (maar goed, het is dan ook een hogeropgeleiden site, dan kan je dat verwachten en er zitten ook echt wel leuke types op)

reacties:

Review: E-matching; geautomatiseerde reacties

Nou, ik vind het nogal overdreven waarschijnlijk is je profiel en /of foto gewoon niet aantrekkelijk genoeg en daarom denk je maar dat iedereen fake is? Die reacties zouden prima van echte vrouwen afkomstig kunnen zijn, ik zou het zelf kunnen schrijven. Als je niet reageert dan worden mannen boos, reageer je wel, denken ze dat je fake bent. Tja...