Reviews van deze auteur

Geen fake

Review over Second Love

Site is absoluut GEEN fake. Sta er nu 3 weken op en heb 1 date gehad en heb meerdere geweldig leuke mail-wisselingen en telefoongesprekken gehad. And more to come. Ik heb zelfs al een aantal dames teleur moeten stellen . En nee ik ben niet George Clooney. Dames vertellen me wel dat ze veel respons krijgen en dat ze alle mailtjes met gore teksten direct weggooien. Heren dat werkt dus niet. En van saaie niet originele open deur intrappende teksten worden dames ook niet vrolijk. Tja het is net als in het echte leven : kalende saaie dikkerds don't get laid..... and don't get a date. Sorry, life is tough.....

Aantal dames nu 2640 , dat biedt toch mogelijkheden zou ik zo zeggen....

Sterke punten
eerlijk, goede helpdesk.Je kunt goed beschrijven wat je zoekt.

Zwakke punten
erg vervelende kleur, mailtjes verdwijnen automatisch na 10 minuten zelfs als je nog schrijft. Functionaliteit minimaal.

reacties:

Review: mijn ervaringen op secondlove

Kapitein50, sneu is mijn reactie op je voortdurende klaagzang. Ik deel de ervaringen van dave. Ook ik heb een aantal spontane reactie van dames gehad. SL gis een prima site, maar niet voor iedereen. Ga naar de kroeg of betaal er gewoon voor. O ja de numero uno reden voor je gebrek aan succes op SL,die ik zo al kan zien in je reacties, is je beroerde gebruik van de Nederlandse taal. Sorry maar dames knappen daar op af. En o ja vraag de heer Weener in de USA naar het effect van pikante foto's..... O ja ik werk natuurlijk ook weer voor SL ....... Net als dave...

Review: Feiten en overdenkingen

Beste C. leuke reactie, dank voor het gebruik van een van mijn lines ( de laatste ! ) . Hoop dat je 'm leuk vond. :-) De site is prima. Maar geen goed verhaal in je profiel , is geen contact. En tja verbale vaardigheden .... dat is een kunst op zich. En ja liegen is ontzettend dom!!! En alles wat seksueel expliciet is, ook! Grt R.

Review: Feiten en overdenkingen

Beste Kapitein50 en lieve C, waarom moet alles gratis zijn? Een avondje in de kroeg kost ook geld en misschien wel meer dan zeventig euro. Kans bij Second Love kleiner dan Staatsloterij??? Dacht het niet hoor. Dan zal er nu wel weer een reactie komen in de vorm van : review SL of fantasie. Blijf dat maar geloven...dan hoef je niet te gaan denken aan wat er bij jezelf aan schort. Je profiel en eerste reactie is allesbepalend. In je reactie zitten 4 stijl/spelfouten. Is niet erg hoor, maar bij een vrouw op HBO niveau is het vaak dan al over. Zoals in de kroeg je uiterlijk of kleding als eerste indruk allesbepalend zijn.
C. , je had een goed verhaal. Je profiel is toch een soort " sales pitch " of je het leuk vindt of niet. One liners leuk of niet, tja dat is aan de lezer van mijn profiel. Ben het uiteraard met je eens dat onwaarheden over opleiding, uiterlijk of opleidingsniveau dodelijk zijn. Heb alleen maar goede ervaringen met de site en met de helpdesk. Je kunt snel leuke contacten leggen mits je profiel en eerste reactie goed zijn. Iedereen veel succes en geef niet te snel op.

Review: Geen fake

Tja laten we het maar op mijn fantasie houden.... Wel vertelde mijn date dat ze 3x eerder een ontmoeting had gehad via een SL maar 2x gezegd had : je bent erg aardig maar er is geen click... net als in een café wanner je aan de praat raakt met iemand.... En 1x bleek meneer er in werkelijkheid heel anders uit te zien dan in zijn beschrijving via SL . Beste Face misschien is SL inderdaad niet de goed plek voor je om contacten te leggen . ( ik kan dat niet in een café ) , sterkte en succes.

Review: Geen fake

De reacties verklaren veel! Die looks zijn voor veel dames niet zo belangrijk hoor. Ja een kaal hoofd en een bierbuik, ja dat doet het echt nergens goed. Maar de inhoud van je boodschap is van essentieel belang . En dat is voor veel mannen veel te hoog gegrepen . Spelfouten , woorden gebruiken in je bericht die je zelf niet begrijpt, na 2 mailtjes al over seks beginnen en vooral open deuren , allemaal een 100% manier om geen respons te krijgen . Ja er is een overschot aan mannen dus is het niet simpel. En helaas, er is geen recept voor succes. Iedereen veel succes!!!