Reviews van deze auteur

niveau en angst

Review over Knuz

Het valt mij op dat op Knuz zoveel vrouwen zo bang zijn om niet bij elke man in de smaak te vallen. Ze vinden alles leuk, lekker, gezellig enzovoorts. Het stikt er dus van vrouwen zonder eigen mening. Een tip voor mannen die een slavinnetje zoeken?
Verder vind ik het niveau er overwegend aan de lage kant. Zelfs veel vrouwen die te kennen geven dat ze hoog opgeleid zijn, vallen in hun profieltekst al door de mand.
Dan is er nog de techniek. De site is traag, regelmatig onbereikbaar. Schrijf je daar de redactie op aan, dan krijg je als antwoord, dat het aan je computer ligt, terwijl ik op een Mac zonder firewall en virusscanners hoef te werken en die dus ook niet aan heb staan. Zijn ze bij Knuz doof voor en ze doen er dan ook niks aan om het te verbeteren.

Dat er dames zijn die niet reageren op je mails, vind ik niet zo vreemd. Blijkbaar hebben ze zoveel keuze, dat ze een arrogante of nonchalante houding aannemen ten aanzien van ontvangen berichtjes en foto's. Niet leuk, maar wel menselijk. De helft reageert wel normaal, is mijn ervaring.
Ik heb overigens niet het vermoeden dat er fakers daar rondhuppelen. Krijg je een bijna onleesbaar mailtje van een vrouw van 25 uit Utrecht in Oekraïne, met een mooi koppie die op zoek is naar een man die kindertjes met haar wil en je gaat daarop in, dan moet je niet zeuren.

Een aanrader? Tja... ligt eraan wat je zoekt, wilt en hoe je zelf in elkaar steekt.

Sterke punten
gratis mails verzenden, soms onderhoudend en zeer zeker als je van domme teksten houdt, foto's van je kanarie of je achterhoofd zijn toegestaan

Zwakke punten
zie tekst hierboven

reacties:

Review: niveau en angst

Beste leeuwtje,

blijkbaar heb je mijn review toch niet helemaal goed gelezen.
Die kanariefoto zie ik als sterk punt, zoals je kunt lezen. Dat in tegenstelling tot de betuttelend strenge eisen die sites als Relatieplanet en nog meer Lexa aan foto's stellen.
Bovendien vind ik het menselijk dat er vrouwen niet reageren, doordat ze zoveel keuze hebben en veel mails krijgen. Er zijn er genoeg die iets van die strekking in hun profiel vermelden. Ik zeg ook niet dat ze arrogant zijn, maar "dat ze een arrogante of nonchalante houding aannemen ten aanzien van ontvangen berichtjes en foto's." Ook schreef ik dat de helft van de vrouwen wel reageert. Trouwens, ik schrijf nergens "alle vrouwen".
Profielen van mannen lees ik niet. Laat staan dat ik erop reageer. Dus daar kan ik ook niets over zeggen.

Met fakers bedoel ik mensen die niet echt bestaan of die je proberen te lokken naar een, zeg maar foute, site of zoiets.
Dat de Knuz-redactie altijd snel reageert, ben ik met je eens, maar dat staat los van de technische kant van de site.

Over originaliteit van profielen heb ik me niet uitgelaten.

Review: niveau en angst

Hè, nog zo iemand, die niet leest. Ik zeg helemaal niet dat vrouwen nooit reageren!!! Leer toch eens lezen, dames.

Review: niveau en angst

ja, dat klopt, dat zijn mijn woorden. Een nonchalante of arrogante houding aannemen is nog altijd wat anders dan nonchalant of arrogant zijn. Ik heb dus niet gezegd dat ze dat zijn. Ik schreef ook dat de helft wel reageert. Ik reageer, voor de duidelijkheid, altijd.

Review: niveau en angst

Dank je wel, Dre. Dat van die plank dacht ik wel, maar ik wilde niet nog meer olie in het nutteloze vuur gooien en dus hield ik het koel.

Review: niveau en angst

Als het om percentages van ontvangen reacties gaat, ik schat dat er tussen de 40 en 60 procent wel reageert op mijn berichtjes. Ook wel eens een week dat er maar 10 procent of 80 procent reageert. Bovendien is de houding van vrouwen (misschien ook van mannen, maar dat weet ik niet) op datingsites gedurende de afgelopen jaren wel veranderd. Er wordt nu minder gereageerd dan zo'n 3 jaar geleden. Dat kan echter ook komen doordat ik zelf veranderd ben. Zou ik kunnen controleren door een profiel met foto uit die tijd te plaatsen en dan te kijken of dat laatste zo is, maar helaas, die teksten heb ik niet bewaard.
Daarbij komt nog dat enkele sites zich anders zijn gaan profileren en de doelgroep(en) specifieker zijn gaan bepalen (voorbeeld dat me nu te binnen schiet is Match4Me), waardoor de kans op reacties kleiner is geworden. Maar goed, het gaat op deze pagina over Knuz en niet over andere sites.
Zoals bekend is de dating-markt dan ook nog eens enorm gegroeid de afgelopen jaren. De keuze, het aanbod mannen en vrouwen, is dus ook veel groter geworden. In een winkel met een klein assortiment krijgen afzonderlijke artikelen meer aandacht dan in een winkel die propvol staat.