Reviews van deze auteur

geen aanrader

Review over Second Love

Bij zoeken naar profielen kom je na een paar dagen achter dat telkens dezelfde mensen online zijn,vermoed ook dat er profielen zijn die door de eigenaar zijn gemaakt waaruit zelfs wordt gereageerd.
En stel dat er wordt gereageerd,...dan plots niet meer,dit heb ik niet eerder meegemaakt en ik draai vrij aardig lang mee.
Ik las ergens in een review de kreet "investeren" maar dat ken ik misschien beter als die meneer die dat schreef dus denk wel degelijk dat deze wel aandelen heeft en dat mogelijk de webmaster de review zelf gemaakt heeft.
Bij een gratis datesite die we bijna allemaal kennen heb ik veel eerder en meer resultaat waar een leuk contact uit voortvloeit wat ik eigenlijk omgekeerd had verwacht omdat bij SL meer gelijkgestemden zouden zijn.

Ik weet van mezelf en na jaren daten dat ik niet slecht eruit zie maar zoveel afwijzingen heb ik nooit gehad op SL en dat vond ik verdomd vreemd.
Als je een keer buiten de deur wilt eten zou ik het zeker niet bij SL doen want het is echt weggegooid geld,ga naar het gratis alternatief en daar heb je veel sneller resultaat.

Als er een slechte review wordt geschreven dan komt er prompt een goede review en om een yell van " Detective" aan te halen : waar rook is .....
Ik denk dat de webmaster veel reviews heeft geschreven,heeft het natuurlijk druk mee dus nu weet ik waarom dat die server soms zo brak loopt.
Hou je centen in je zakken en neem je aanstaande vriendin extra uit eten,heb je 10 keer meer lol aan.


Aanrader : NEE,zonde van je geld.

Sterke punten
Het enige voordeel wat ik heb kunnen vinden is dat de webmaster snel reageert en je goed helpt.
Je kan meerdere foto's laten zien in meerdere mapjes.

Zwakke punten
Website is soms erg traag dus ik denk dat de server bij iemand thuis in de kelder staat te draaien.
Opzet kan beter.

reacties: