Reviews van deze auteur

help!

Review over Lexa

Hoi,

Ik heb een probleem met Lexa.. Vorig jaar had ik me ingeschreven maar het beviel me niet (de redenen heb ik hier al gelezen dus ik ga ze niet opnoemen) ik heb me dus uitgeschreven, na veel zoeken op die site. Maar vandaag is er geld van mn rekening geschreven terwijl ik me vorig jaar al heb uitgeschreven! Help me!!!

Zwakke punten
Ze liegen en bedriegen. meer woorden zijn ern iet aan vuil te maken

Ik raad Lexa niet aan!

Review over Lexa

Ik zat te twijfelen of ik me bij Lexa of Relatieplanet aan zou melden. Uiteindelijk Lexa gekozen maar dat had ik dus beter niet kunnen doen. Heb in het begin wel eenp aar contacten gehad maar die zijn al snel weer verwaterd. Ik moest eerst lid worden nadat ik me had ingeschreven, daarna kon ik berichtEN typen en lezen. Wat blijkt nou, ik kan maar 1 bericht versturen en als ik er daarna nog 1 wil versturen moet ik gelijk weer gaan betalen om het vervolg van dat bericht te lezen wat ik terug krijg!! Terwijl op de site stond dat je meerdere berichten kan versturen en lezen.
Heb 100 euro betaald voor een half jaar wat ik erg duur vond. Ik dacht dat het wel de moeite er voorr was maard at is echt absolut niet zo.

Vandaag heb ik besloten om mijn account te verwijderen. Ik op de site zoeken en zoeken hoe ik dat kon verwijderen. Nergens te vinden. Toen zag ik onderaan de site Help/Contact staan. Daar staan wel vragen bij maar nergens hoe ik mn account kon verwijderen. Dus ik gemaild naar Lexa. Krijg ik wel keurig een mailtje terug dat ie is aangekomen. Later krijg ik nog een mailtje waarin staat dat het antwoord in mijn inbox op Lexa staat. Ik weer naar Lexa, inbox. En ja hoor, daar stond een bericht met uitleg. Was vrij simpel om te verwijderen. Mooi daar was ik ook vanaf dacht ik. Tot mn stomme verbazing lees ik dat mijn abonnement elke maand weer verlengd zal worden. Ik gelijk weer aangemeld op de site (ze hadden mijn gegevens bewaard voor het geval dat ik spijt had) en ik had mijn abonnement uiteindelijk verwijderd.

Dus nu hoop ik dat ik van die ellendige site af ben..

Sterke punten
Tja.. Ik kan eigenlijk niks verzinnen..

Zwakke punten
Zie bovenstaande punten. Het viel me wel op dat als ik een berichtje krijg van een andere Member da het standaard dezelfde zin is: "hoi, je profiel viel me wel op. Ik heb besloten om de stoute schoenen aan te trekken. Liefs"

Heb dit meer als 10 x gehad, béétje toevallig dat het steeds dezelfde zinnen zijn..
Nee, ik ben er echt klaar mee.

reacties:

Review: help!

Oke dank je wel Dirk, ik ga er echt werk van maken. Heb het ook gemeld bij Kassa. Ik heb geluk mijn vader is boekhouder dus die heeft verstand van dat zulk zaken. Heb zelfs gelezen dat je aangifte bij de politie kan doen maar daar wacht ik nog mee, ik weet niet of ik dat ga doen. dan moet het wel heel gek gaan worden

Review: help!

Maar krijg ik dan geen boete? Mijn stiefbroer zat vorig jaar op Relatieplanet en die heeft een boete van 46 euro gekregen toen hij het liet storneren!?

Review: help!

Ik heb al gezegd Lexa dat ik me al uigeschreven heb bij jullie, ik heb die knop van automatische verlenging ook stopgezet. Ik heb me in oktober ofzo al uitgeschreven, ik vertik het om nog langer geld af te laten schrijven door jullie. Heb gruwelijke spijt dat ik bij jullie lid ben geworden. ik heb via de mail vorig jaar al een bevestiging gekregen dat de uitschrijving is voltooid. jullie horen nog van me, ik laat me niet kisten door jullie.

Review: Ik raad Lexa niet aan!

Ik heb contact gehad met Lexa.. Gemeld dat ik mijn profiel had verwijderd maar dat er continu geld van mijn rekening werd gehaald. Nu hebben ze telefonisch bevestigd dat én mijn profiel verwijderd is * Volgens hun stond ik gewoon ingeschreven terwijl ik zeker wist van niet* en dat ze geen geld meer van mijn rekening halen. Tot nu toe *En hopelijk blijft dat dus zo..* is er idd geen geld van Lexa afgeschreven. Ik heb dat telefoontje iets van 2 maanden geleden gepleegd en hopelijk blijft het dus zo.. Maar ja mochten ze toch weer eigenwijs gaan doen dan pleeg ik zo weer dat telefoontje. Maar hopelijk is dat niet meer nodig.

Nee, voor mij geen datingsites meer.