Reviews van deze auteur

selectieve, beïnvloedbare admins

Review over Knuz

De admins van knuz chat zijn beïnvloedbaar. Iemand met de grootste mond krijgt het voor elkaar dat een medechatter uit de chat wordt gezet.
Kortom: vloeken, tieren en anderen het slechtste wensen wordt geaccepteerd, maar je mag er absoluut niet tegenin gaan want dan wordt je uit de chat gezet.

Of je tolereert alles of je tolereert niets, maar dan ook echt van niemand. 1 x vloeken of iemand voor hoer uitmaken lijkt mij wel het criterium om iemand uit de chat te zetten. Zolang de admins van knuz nog naar de persoon kijken wie het zegt en het uiteindelijk tolereert, zal er verdeeldheid (blijven) ontstaan.

Sterke punten
Gratis.

Zwakke punten
slechte overview en ingrijpen van admins in de chat.

reacties:

Review: ga eens werken

De reactie is terecht. De chat is inderdaad een vergaarbak van werkelozen die naast knuz geen leven hebben. Ok, Agnes, de uitzondering daargelaten.....
De admin die er hoort te zijn, reageert alleen op de gevestigde kliek. Als die wat op te merken hebben, wordt de nieuweling keihard van de chat afgegooid.

Review: Is het zinvol?

als iemand hier aan de deur belt, ga ik die toch ook niet bedanken dat ie heeft gebeld?
Tot zover mijn reactie wat betreft het kijken op iemands profiel.
Dat vrouwen (lees ook mannen) populistisch bezig zijn, dat is 1 ding dat ik wel kan onderstrepen.

Doe je leuk op de chat mee, krijg je een ban, omdat 1 persoon zich er aan stoort. Dat de admins op non-profit basis werken, tot zover, maar zich met een chatgesprek bemoeien, gaat me dan weer te ver. Als admin dien je OBJECTIEF te zijn en dat is de admin van dienst in de chat zeker NIET. Wie het hardste roept, krijgt alles voor elkaar. Dat lijkt me geen goede ontwikkeling, ook niet voor een gratis chat.
Betaald of onbetaald maakt niets uit. Ik denk dat het merendeel zich hier inschrijft voor puur tijdverdrijf.
Je kan ze beter in de kroeg tegenkomen dan op knuz, daar ben ik inmiddels van overtuigd. Dan heb je in ieder geval iemand tegenover je die je in de ogen kan kijken. Hoe het dan verder loopt, tja...............thats life..

Review: huisvrouwen en fakers

De reactie van Frank (of welke naam dan ook), kan ik onderschrijven. Met klachten wordt niets gedaan, je ligt er inderdaad zo af als je met vastgeroestte of members van de kliek een discussie aan gaat.

Review: Knuz is een site waar heel wat fakers zitten

het is ene grote fake, zolang de admins de grootse bek voortrekken op de ander en desgewenst ook mensen uit de chat verwijdert.